“Loomulik ilu paikneb kindlasti inimese sees, see on tema käitumises ja sisemises soojuses. Kindlasti ei tähenda loomulikult ilus olemine seda, et sa lähed välja meikimata ja sassis juustega,” räägib Kristina Bellanova Raudsepp ajakirjas Naised ja teatab et meigivabad päevad pole tema jaoks ning et naised lausa peavad ennast meikima.

“Naine lausa peab ennast meikima ja tegema seda korralikult, varjama meigiga oma vigu ja rõhutama seda, mis temas säravat on.” Kristina täpsustab, et siinkohal ei pea ta silmas paksu krohvi, aga ripsmetušš, põsepuna ja huuleläige on kindlasti need, mis teevad naise ilusamaks.

Naised peaksid Kristina sõnul särama kui lilled, välja paistma, olema värvilised ja rõõmsad. “Nad ei saa olla hallid nagu mehed. Mina meigin ennast ka kodus. Ütlen ausalt, et ei lähe isegi postkastist lehti tooma nii, et ennast veidi ei sätiks.”

[ot-gallery url=”gallery/kristina-bellanova-raudsepp-%c3%bctlen-ausalt-et-ei-l%c3%a4he-isegi-postkastist-lehti-tooma-nii-et-ennast-veidi-ei-s%c3%a4tiks”]