Sandra Bullock elab pidevas hirmus. Seetõttu on Hollywoodi lemmik üürinud endale turvameeskonna, kelle ülesandeks on kaitsta teda endise abikaasa ja ameerika vihatuima mehe Jesse James´i eest. “Ta on surmahirmul ja teda turvatakse ööpäevläbi,” ütleb üks sõber, kirjutab National Enquirer.

Sandra Bullock (40) ei soovi mitte vaid lahutust vaid ka kohtulikku lähenemiskeeldu oma truudusetule mehele Jesse James´ile (45). Realitishow staarist on saanud Ameerika kõige vihatum mees pärast seda kui üks tätoveeritud armuke teise järel avalikkuse ette on astunud. Hiljuti põgenes mees võõrutuskliinikust, kus ta seksisõltuvust ravib ja nüüd on tulnud teateid selle kohta, et ta on valmis ka teist korda kliinikust põgenema, meeleheitlikult oma abielu päästa püüdes.

Paar on omavahel telefonis vestelnud ning iga kord on see lõppenud ähvarduste ja pisaratega. Nüüd suhtlevad nad ainult vahendajate kaudu, kirjutab Radaronline. “Sandra ja tema sõbrad kardavad kohutavalt, et mees üritab turvameestest mööda hiilida ja tormata tema koju Hollywoodis,” ütleb üks sõber. Peale selle on James ähvardanud koduste seksfilmide avaldamisega. Sandra Bullock eitab nende olemasolu. “Mingit seksvideo pole olemas. Seda pole kunagi olnud ja ei saa kunagi olema.”