Oprah Winfrey ei taha oma armastust enam varjata. Ta viskas välja endise elukaaslase ja sisse kolis parim sõbranna Gayle King. “Ma mõistan kui inimesed meid lesbideks peavad,” ütleb ta.

Televisioonimaailma kroonimata kuninganna Oprah Winfrey (56) lõpetab varsti oma populaarse teleshow tegemise. Seetõttu julgeb ta näidata oma tõelist “mina”. National Enquirer andmetel on Stedman Graham (59) välja visatud ning tema asemele on asunud Gayle King (55). Graham oli Winfrey elukaaslane 15 aastat. “Ma olen tüdinenud elamast vales,” on Oprah oma sõpradele öelnud.

Ajalehe andmetel tahavad naised, kes on teineteist tundnud 30 aastat, kogu ülejäänud elu koos elada. “Nad teavad, et neid hakatakse kahtlustama lesbilises suhtes. Kuid nad ei hooli sellest.” Oprah on kurtnud selle üle, et puudub hea väljend sügava sõpruse väljendamiseks kahe naise vahel. “Milleks panna kõigele silte külge? On raske olla nii lähedased nagu meie, ilma et sellele seksuaalset tähendust ei omistataks.”

Sõbrannad on nalja heitnud, et nad oleks juba ammu abielus kui üks neist oleks mees. “Oprah tahtis seda juba ammu teha kuid ta muretses selle pärast, mida tema fännid arvaksid ja mõtleksid,” ütleb üks sõber. Oprah Winfrey ja Gayle King elavad ühises korteris Chicagos, kus neil on eraldi magamistoad. Stedman Graham otsib uut korterit.