Eilsest Unistuste printsessist lahkus Maris Altma, kes on tuntud oma avameelsuse, ebaõnnestunud testi “50 päeva sekista” ning erakordselt särava ja rõõmsa meele poolest.

Tundub, et Dimi on oma valiku teinud, sest kohtamist Maris Altma ning Agnes Taroga nimetas ta igavaks. Ka Maris, kes saatest lahkus usub, et Dimi on oma otsuse teinud ning et saate võidab Maarja K.. “Teate, mul on kolmas silm, mulle on asjade ettenägemine ja -tundmine sama, mis teistele mingi igapäevane asi. See on minu puhul normaalne. Ma olen alati asju ette tundnud,” räägib Maris.

Dimile, kellele meeldivad tegusad naised, meeldis ka Marise südikus ning see, et neiu raamatut kirjutab aga kui Belgiast pärit prints nägi internetis Marisest siivutuid erootilisi pilte, siis ei olnud tal otsuse tegemine enam raske. “Mulle ei meeldi, kui oma intiimelu avalikult lahatakse. Ma ei räägi isegi sõpradele oma eraelust – noh – vahest ehk niipalju, et kui kellegiga kohtun, ütlen, et ta on hea…,” teatab Dimi ning lisab: “Oh jumal, kui mu ema seda näeks või sellest kuuleks. Ta läheks Marisele kallale. Ta küsiks minult, “mis saates sa poeg nüüd siis oma arust õieti osaled? Kas seksisaates?””

Saatest välja langenud Maris on samuti shokis. “Kas Dimi tahab endale last või naist?,” põrutab näitsik. “Mina tahan endale igal juhul meest, kes mind taltsutada suudab!”