Beriti Veiberi sõnul jäävad meeldejäävamad talvemälestused tal lapsepõlve, kui olid n-ö päris talved. „Pärast pikka õuesmüttamist oli mõnus vanaema juures maal sooja pliidi ääres istuda ja kooki mugistada. Samal ajal nühkis vanaema villase kindaga külmunud põsenukke ja varbaid ning tõreles, aga see oli rohkem selline sõbralik tõrelemine,“ meenutab kaunitar.

Möödunud talvel sai aga Berit lumes sumbata ehk rohkemgi kui tema laps.  „Sumpasin ja hüppasin lumes vaata et rohkemgi kui mu väike poeg. Selle talve üks erksamatest elamustest aga oli hoopis KENT’i kontsert Helsingis,“ räägib Berit Buduaarile.

Võib öelda, et see talv oli korralik ning kõigil lumesportlastel ei olnud midagi kurta, nii sai ka Berit oma pojaga talvesporti nautida. „Meie perele meeldib koos õues tegutseda ning  lapsega mängitud ja kelgutatud sai küll. Murdmaasuusatamist vaatan pigem telekast, lumelauatamise jätsin juba mõni aeg tagasi maha, aga mägedes suusatamas käime korra aastas ikka – viimased 6 aastat superägedas Val Thorensis. Järgmise talve plaanis on uisutamine meelde tuletada.“