Täna avalikustati ajakirja Kroonika uus peatoimetaja, kelleks sai särav teletäht Krista Lensin. Krista paljastas, mida ta Kroonikas muuta soovib.

“Olen sada protsenti valmis esindama Kroonikat väljaspool – lavalaudadest heategevusprojektideni – ning koostöös meeskonnaga sisu kallal mürgeldamine on minu töösse sisse kirjutatud. Ma tean, mida tähendab meelelahutus ja erinevaid meediaväljundeid kasutades oleme tegelikult teeninud aastaid sama eesmärki – tuua tavainimese ellu glamuuri, skandaali, põnevaid juhtumisi ja südantsoojendavaid hetki,” räägib värske peatoimetaja Krista Lensin Kroonikale onlinele.

“Me elame kõik kaasa maailma kultuurisündmustele, trendi- ja moeloojatele, skandaalidele. See kõik on aga ka Eestis olemas! Me peaksime sellele rohkem tähelepanu pöörama, tunnustama, avalikustama. Kuna valdav enamus Kroonika lugejatest on naised – kui mehed ei ole just ajakirjaga teki alla pugenud – siis peaksime muutma ajakirja naiselikumaks ehk suurendama stiili, ilu, moe ja enese eest hoolitsemise osakaalu ajakirjas. Tooma lugejateni ka rohkem nende eestlaste lugusid, kes on suures maailmas edukalt hakkama saanud. Kindlasti ei jää kajastamata ükski värvikas seltskonnaüritus, kus hoogsad pildid peaksid sageli rääkima rohkem kui tuhat sõna. Ajakiri saab uue, senisest säravama väljanägemise, mis peidab endas alati lugusid, mis pakuvad kõneainet igas seltskonnas.”