Muhus, Piiri motopargis hakkavad kogunema järelhaagised ja suvitusautod, furgoonid ja bussid, mis salamisi ja teadlikult peidavad endas kurjasid krossikaid, Quade, ATV-sid, Minisid, Enduurorattaid. Kõige tipuks astuvad vä lja ka mõnusad ja lahedad mehed ning naised, et oma metsik masin tööle panna ja seista rajal oma klubi ja iseenda eest.

Teada- tuntud Muhu rada võtab seekord uue kuju: et võistlejatel oleks põnevam sõita ja rahval oleks mängulisem ja vahest uskumatuna tunduvaid õhulende jälgida.

Nagu ikka motomärulil, sõidavad kõik masinaklassid eraldi sõitudes ja sealjuures on kasutusel ebatavalised korraldusmeetmed. Näiteks: Kestvuskrossi start töötava mootoriga, sõiduaeg 1 tund ja peale eelsõite finaalsõit 30 minutit. Sõitjaid ja võitjaid kostitavad head sponsorid

Maamunalt: Rockstar, Autofrend, Väike Paadivabrik, Warma Auto, Jim BeamCola, Odessa vahuvein, Muhu Vald, Graniteset, Muhu Motomärul, MTÜ Muhu Seiklusklubi, OÜ Reinhold, kasiino Admiral, Eesti Motoföderatsioon. Kogu päeva rahvaauhinna paneb välja  köögitasapindade tootja Graniteset väärtusega 15 000 krooni.

Sel aastal saab Motomärul 3 aastaseks ja selle tähistamiseks korraldame teile Rock kontserdi, kus teile esinevad maailma parimad Motomärulil esinenud ansamblid. Soojendaja RAISK ja peaesineja HND. Kontserdiks avame Real Rock Star kõrtsi, kus pakume õlut ja pelmeene. Ja seda teile pakkumas tuntud möllumehed bändist “Aides”.

Pealtvaatajatele päevapilet 75.- krooni, mille alusel saab ka hullumeelset kontserti nautida ja öisest kõrtsist õigel ajal 2 õlut ühe hinnaga.

Nagu ikka alustame päeva krossiga mis kandub läbi terve päeva. Sõite juhatavad sisse piltilusad DanZart tantsutüdrukud, et rajale lastud pullid veelgi vihasemaks ajada.

Möödunud aasta üritust näeb SIIT
Vaata lisaks: http://www.motomarul.ee