Täna öösel ilmus avalikkuse ette viies Jesse James´i armuke. Seda oli Sandra Bullock´i jaoks liiga palju. “Ta on otsustanud abielu lahutada,” ütleb allikas.

Sandra Bullock´i abikaasa Jesse James´i kaksikelu omandab järjest suuremad mõõtmed. “Sandra tunneb, et teda on alandatud ja et kogu tema abielu on olnud vaid üksainus suur vale,” ütleb allikas. Erinevalt Elin Nordegren´ist, kes on endiselt Tiger Woods´iga abielus, ei kavatse Bullock mehele andestada. “Sandra on juba otsustanud lahutada ning on alustanud lahutuse taotlemist,” jätkab allikas, vahendab Radaronline.

Sarnased andmed on avaldanud ka popeater.com. “Abielu on läbi,” ütleb üks näitlejatari sõpradest. “Pärast kõike juhtunut on täiesti võimatu, et nad teineteist uuesti leiaksid. Kuid ma olen kindel, et ta armastab endiselt seda meest, kelleks ta Jesse´t kunagi pidas.”

Hiljuti lendas Bullock Texasest Kaliforniasse, et lahutus käiku anda. “Ta läks koju tagasi, et probleeme lahendada. Ta pole seda tüüpi naine, kes pistab jaanalinnu kombel pea liiva sisse ja loodab, et asjad iseenesest lahenevad.”

Kokku on varisenud ka Jesse James´i elu. Naised, kes teda varem armastasid, on talle nüüd selja keeranud ja ei taha tast midagi teada. Mida rohkem naisi avalikkuse ette astub, seda vihasemaks muutuvad endised armukesed. Michelle McGee on Jesse´t maoks nimetanud ja ei soovi temaga enam kohtuda pärast seda kui tuli ilmsiks, et ta polnud ainuke. National Enquirer on teatanud, et esialgsetel andmetel on tegemist kaheteist armukesega. Siiani on meedias nimetatud neist nelja, kohe on oodata viienda avalikustamist, kes hetkel advokaatide ja PR-agentidega nõu peab.