Dimitri Janssens sai kuulsaks tänu saatele “Unistuste Printsess 2”, kus rikas Belgia ärimees, otsib omale kaaslast. Saatesse kutsus Dimit üks tuttav ning jõukas, hea välimusega ja julge Dimi ei olnud vastu. Dimil on kokku kuus firmat: mullivannide ja saunadega tegelev firma, rendifirmad ning rehvifirma. Praeguseks on eetrisse jõudnud kolm saadet ning kaheksast pritsessist on alles jäänud viis- Maarja, Kristel, Natalja, Marina ning Maris.

Gossip.ee pöördus Dimi poole palvega temaga väike intervjuu teha, viisakas ja sõbralik Dimi oli kohe nõus meile pisut oma Eestis veedetud ajast loovutama. Kohtusime Dimiga Nordic Hotel Forumis, kus ta ööbis, lobbybaari intervjuule tuli ta koos oma kahe sõbraga, kellelega koos ta oli Eestisse puhkama ja pidutsema tulnud. Dimi veetsi nii reede, kui laupäeva öö pidutsedes Lounge Museumis ning klubis Bonbon.


Mitmendat korda te Eestis olete ning mis oli teie tuleku põhjus?

Ma olen Eestis teist korda, tulin, et oma sõpradele Tallinna näidata.

Mida te arvate Eestist ja siinsetest naistest?
Mulle meeldib Eesti ööelu ning siin on väga ilusad naised. Samuti pean kiitma teie vanalinna. (Dimi sõber lisab naljatades juurde, et mehed siin aga eriti ilusad pole ning ütleb, et hea, et ta gei pole- toim.)

Kas te kohtusite ka printsessidega?
Jah, meil on täna (27.03) kell 21.00 Lounge Museumis õhtusöök ning seejärel läheme pidutsema Bonboni.

Kas te vaatate ka ise Unistuste Printsessi saadet?  Kui võrdlete seda, mis telekas näitatakse ning seda, mis tegelikult Hispaanias toimus, siis kas seal on ka mingeid erinevusi?
Jah, ma vaatan saateid läbi interneti. Mõned asjad on jah kokku lõigatud – mingid laused on pandud teiste kohade peale, aga üldiselt on kõik sama, mis kohapeal toimus.

Kas te kahatsete midagi, mida tegite või ütlesite saates?

Ei.

Ma märkasin, et mõned naised jäid teile kohe saate algusest silma, näiteks Maarja. Kas teid ei häirinud, et tal on mees olemas?
( Maarjat lähedalt tundev inimene vihjas Gossip.ee-le, et neiu on pikaajalises suhtes jalgpallur  Markko Pokkiga ning et noored elavad koos juba aastaid- toim.)
Siis ma ei teadnud seda, aga jah milleks tulla saatesse, kui sul on mees olemas? (Dimi teeskles rõõmsameelsust, aga nägu vajus meie küsimust kuuldes täiesti ära ning tekkis pikk ja piinlik vaikus -toim.)

Eestis liigub ringi kuulujutt, et ka teie olete abielus ning teil on laps.
Dimi visab algul nalja, et tal on 3 last ning hakkab siis naerama ja vastab, et muidugi see pole tõsi. Naine, keda peetakse minu abikaasaks on 9 aastase lapse ema, mina aga kohtusin temaga aasta tagasi suvel, enne saate salvestust, seega ei saa ma kuidagi selle lapse isa olla.

Te olete öelnud, et lapsepõlves olite väga vaene. Kuidas olete saanud nii jõukas nagu te täna olete?

Jah, ma olin väga vaene – käisin koolis kilekotiga, siis mõistsin, et ei taha enam kunagi sellist elu elada ja teistest kehvem olla. Olen kõik saavutanud oma tööga, minu vanemad mind selles osas aidanud pole. (Dimi naljatleda armastav sõber lisab jällegi vahele kommentaari ning ütleb, et Dimi sai rikkaka tänu temale.- toim.)

Kas te arvate, et mõni neiu tuli saatesse teie raha pärast ning niisama lõbutsema?

Kindlasti olid osad tüdrukud tulnud lõbutsema.

Milline on teie unistuste naine?

Naisega peab olema hea koos olla, peab olema mingi säde ja keemia.

Kas teil tekkis see säde ka saatest mõne neiuga?

Jah, kahe tüdrukuga tekkis küll.

Kas te veel suhtlete nende neiudega?

Jah, suhtlen küll.

Te näete väga hea välja, kuidas te enda eest hoolt kannate?

Viimasel paari aasta jookul ei näe enam nii hea välja. (Dimi naerab-toim.) Mul on palju tööd ja stressi. Aga vaba aja veedan sporti tehes – mulle meeldib tennis, jooksmine, ujumine jne.

Eestis olete te väga populaarne ja tuntud. Kas teid ja Unistuste printsessi saadet teatkse ka Belgias?
Üks Belgia päevaleht sai jah saatest teada ja tegi minuga pika intervjuu. (Dimi sõber lisab, et pärast seda olid kõikide ajalehtede esikaaned Dimi pilte täis. -toim)