Eilsest “Unistuste printsessi” saatest langes välja kaunis siresäärne modell Julia, kes ei saanud Dimiga ühtegi korda kohtamas käia. Kõik tüdrukud ei ole sellised, kes ise ennast meestele kaela riputavad ning tagasihoidlik Julia just sinna, tahasihoidlikkuse lõksu, takerduma jäi. Julia on kõrgeid ja traditsioonilisi moraalinorme hindav neiu, kes ootab esimest sammu ning initsiatiivi mehelt.

“Ma ei ole naine, kes pressiks ennast meestele peale või teeks ise esimese sammu,” ütles Julia. Dimi aga arvas, et tegu on naisega, kes ei tea isegi tema nime. Kas Dimi peres saavad püskid tulevikus naise jalas olema?

Julia on kindlasti naine, kes ei jäta külmaks ühtegi meesterahvast – oma tagasihoidlikkuse, naiseliku arukuse ja kauni välimusega on ta kindlasti ahvatluseks paljudele meestele. Gossip.ee otsustas uurida, millist stiili Julia armastab nii enda kui meeste rõivastuses ning mitu stiilipunkti ta Dimile annaks.

“Mulle väga meeldib elegantne ja naiselik stiil,” räägib Julia.  “Kuna mul on aga väga aktiivne eluviis, siis igapäevaselt kannan teksaseid.” Dimile annab kaunitar vaatamata ootamatule väljalangemisele julgelt 10 punkti. “10 punkti, ta on stiilne,” räägib Julia Gossip.ee-le, kuid lisab: “see ei tähenda, et tema stiil sobiks kõikidele meestele. Mulle meeldib, kui mees on elegantses ülikonnas.”

Brändifänn Julia pole, vaid eelistab mugavust ning kvaliteeti.  “Ma ei ole mingi ühe brändi fänn. Riided peavad olema mugavad ja hinna ja
kvaliteedi suhe peab olema paigas. Ma olen ise, viimasel ajal eriti, rohkem ratsionaalne ostja – kuid jah, mõnikord juhtub, et teen ka emotsionaalseid oste,” räägib Julia ning lisab, et nõrkused on tal ehete, mantlite ning kauniste pea- ning kaelarätikute vastu. Samas peab ta eriti kohutavaks, seda, kui inimesed panevad ennast riidesse nii, et brändi nimi suurte tähtedega rinnal ilutseb. “See mulle kohe üldse ei meeldi, kui inimene paneb end riietesse, kus on suurte tähega riietele kirjutatud brandi nimi.”

Riideid ostab Julia vaid siis, kui selleks konkreetne vajadus. “Mul ei ole sellist reeglit, et pean kuus kulutama X summa riietele, pigem ostan asju ikka siis, kui selleks on konkreetne vajadus. Kõige emotseonaalseim ost – 2 paari ilusaid kingi – mida kandsin vaid korra, sest need olid jalas tegelikult ebamugavad. Nüüd olen kingi ostes alati tähelepanelikum ja proovin kindlasti kingi enne jalga.”

Eesti kaubandusvõrgus on Julia pettunud. “Kahjuks on tõesti nii, et Eestis on riiete valik väike ja lisaks kõigele, on need riided siin kallid ja esindatud vaid vanemad mudelid. Välismaal on võimalik leida rohkem ekskusiivseid ja kvaliteetseid riideid. Aga erilisi eelistusi ja lemmikpoode mul ei ole.” Hispaaniast soetas Julia endale aga kauni topi ning teksad.

Küsimuse peale, kas Dimi kellegile ka riietuse kohta komplimente tegi, vastas Julia lühidalt: “Mina küll ei kuulnud.”

[ot-gallery url=”gallery/julia-morozova-gossip-ee-le-ma-ei-ole-naine-kes-pressiks-ennast-meestele-peale”]