Reelika Karu (29) on noor Viljandimaalt Tohvrilt pärit naine, kes pool oma elust on võidelnud ajukasvajaga. Naine on vapralt võidelnud raske haigusega ning kõike trotsides säilitanud positiivse ellusuhtumise ning süstib headust teistessegi. Gossip.ee sai täna Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondilt liigutava vihje, et naine on avaldanud soovi oma 30-aasta juubelist saadud kingiraha Kliinikumile annetada.

“Kirjutan Teile Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondist. Ehk olete kursis Reelika Karu looga – naine, kes maalib kivisid lepatriinudeks. Ta on läbi käinud väga raske teekonna – kasvajad on peas, kaelas ja seljas, tehtud on 9 lõikust. Sellegipoolest on Reelika väga aktiivne ja suure elutahtega noor naine. Lisaks lepatriinude valmistamisele tegeleb ta ka vitraažikunstiga ning korraldab näitusi,” räägib Margot Hein TÜ Kliinikumi Lastefondist Gossip.ee-le.

“Käesoleval kevadel tuleb tal juubel ning sellega seoses plaanib ta kingituseks saadava raha lastefondile annetada. See, kuidas üks ise haigusega võitlev inimene on nii üllas ja kavatseb teha oma sünnipäeva annetuse lastefondile, ei ole Eestis tavapärane,” on Kliinikumi töötajaskond südamest liigutatud.

See on tore uudis, sest viitab, et headus ei ole maailmast kadunud. Kes andnud, teab, et andmisrõõm on suurim. Reelika Karu on Kliinikumiga tihedalt seotud, sest veedab igal aastal seal hulga päevi. 15 aasta eest avastati just lastekliinikus tänu dr Aili Traadile ja neuroloog Anneli Kolgile haigus, millega Reelikal on tulnud leppida. Reelika teab, et teiste inimeste rõõmu nägemine aitab ka endal haigusega kergemini võidelda. Märgake teiegi inimesi enda ümber! :)

 

/Armsad lugejad, kui te näete enda ümber selliseid toredaid inimesi, andke palun sellest alati Gossip.ee-le teada! Sellised inimesed väärivad tunnustust!/