Sacha Baron Cohen ja Isla Fisher abiellusid eelmisel nädalal Pariisis, annavad teada erinevad väljaanded. “Sacha ja mina ei tahtnud sellest erilist numbrit teha,” kirjutab Fisher ühes meilis oma sõpradele, vahendab Ohmygossip.com.

Paar oli puhkusel Pariisis. Nüüd on teatavaks saanud, et Sacha Baron Cohen ja Isla Fisher abiellusid traditsioonilise juudi kombe kohaselt ning vaid pere ja lähedaste sõprade osavõtul. Briti koomik ja Austraaliast pärit näitlejatar kohtusid 2002-l aastal ning kihlusid kuus aastat tagasi. Koos kasvatavad nad kaheaastast tütart Oliviat.

Juba veebruaris levisid kuulujutud, et Cohen ja Fisher on abiellunud, kuid tookord nende pressiesindaja eitas seda. Nüüd on aga Fisher kinnitanud, et pulmad eelmisel nädalal tõepoolest aset leidsid. “Me tegime seda – me oleme abielus! See oli absoluutselt parim päev minu elus ja paljude kaunite hetkede jooksul tundsin ma teist kõigist nii väga puudust. Ma mõtlesin teie peale kui see kõik toimus, kuid ei mina ega Sacha tahtnud sellest suurt numbrit teha,” kirjutab Isla Fisher oma sõpradele adresseeritud meilis.