Eestit Miss Globe´l esindanud kaunis Breth Tootsi räägib, et tema saate kaudu meest otsima ei läheks ning usub, et ka praegused saates “Unistuste printsess” osalejad on seal pigem seikluse eesmärgil. “Kuigi ma arvan, et saates osalejad on rohkem seikluse eesmärgil seal, siis ikkagi ei sooviks ma osa võtta saatest, mille eesmärk on meedia ja avalikkuse jaoks tekitada nii-öelda uus kuum paar,” räägib Breth Gossip.ee-le.

Kas olete jälginud saadet “Unistuste printsess”? Mida saatest arvate?
Olen küll. Täitsa meeldib, kuna huvitav on jälgida, kuidas tüdrukud erinevates olukordades käituvad.

Kas teie läheksite saate kaudu meest otsima, kui enne näeksite mehest videot ja see teile meeldiks?
Ei läheks. Kuigi ma arvan, et saates osalejad on rohkem seikluse eesmärgil seal, siis ikkagi ei sooviks ma osa võtta saatest, mille eesmärk on meedia ja avalikkuse jaoks tekitada nii-öelda uus kuum paar.

Kui tihti  teie reisimas käite? Kus armastate käia? Milline on teie jaoks tõeline puhkus?
Viimasel ajal olen rohkem käinud reisimas seoses oma hobidega. Kindel koht, kus ma armastan käia, puudub, kuid mõnda kohta sooviksin tulevikus kindlasti uuesti minna. Tõeline puhkus on seikluste- ja emotsiooniderohke.

Kuidas suhtute meeste ja naiste vanusevahesse? Kui suur vanusevahe on suur ja milline vanusevahe on veel ok?
Ainuüksi number ei näita midagi, oluline on see, kuidas inimesed ise tunnevad. Kuid kui arvatakse, et tegemist on isa ja tütrega, siis oleks vanusevahe minu jaoks vist juba liiga suur.

Milline on teie meelest ideaalne mees?
Mehes võib olla palju häid omadusi nagu ausus, hoolivus, leidlikkus, sihiklindlus, sportlikkus, tasakaalukus, tarkus, hea huumorimeel ja seda loetelu võiks jätakata, kuid olulisem on see “miski”, mis teeks ta erilisemaks ja teistest silmapaistavamaks.

Mida mees peaks või võiks naisele võimaldama?
Materiaalsest võimaldamisest pean ma palju olulisemaks tagada eelkõige vaimne heaolu. Naine võiks siiski olla materiaalselt iseseisev ning see, mida tema mees talle võimaldab, võiks jääda mehe otsustada. Kui naisel ei ole võimalik näiteks tervislikel põhjustel või raseduse ajal ise töötada, siis oleks küll tore, et mees võimaldaks talle vajalikud asjad.