Saksa meelelahutusajakiri Neon tunnistas üles, et on avaldanud võltsintervjuusid ning seda selliste staaridega nagu Beyonce, Christina Aguilera ja Snoop Dogg, annab teada  AFP.

Alates 2004-st aastast on saksa ajakiri Neon trükki andnud viis fabritseeritud intervjuud. Uudisteagentuur AFP teatas, et Neon otsustas sellise ülestunnistusega välja minna interneti kaudu, kus nad “vabandasid asjasse segatud lugejate ja artistide ees”.

Andmed selle kohta, et ajakiri on avaldanud väljamõeldud uudiseid ülalnimetatud staaridega, tulid ilmsiks selle aasta jaanuaris kui Beyonce mänedzher võttis ette vabakutselise ajakirjaniku Ingo Mocek´i seoses intervjuuga, mille viimane väidetavalt oli teinud Beyonce´ga ajakirja Neon jaoks. Muuhulgas kirjutas too oma intervjuus, et Beyonce´l ja Jay -Z´l on kahe aasta pikkune abieluleping.

Kui  ajakirja peatoimetajad Mocek´i käest aru pärisid, tunnistas mees, et ei suuda kõiki fakte oma intervjuudes tõestada, kuid alles nüüd tuli Neon välja ametliku ülestunnistuse ja vabandusega.