“Taaskasutusse suhtun ma positiivselt ja teiste inimeste riiete kandmine minus ebamugavust ei tekita. Mul on mitmete sõbrannade asju, mida oleme vahetanud või üksteisele laenanud,” räägib hiljuti toredad Buduaari turupäevad korraldanud Marge Rahu Gossip.ee-le.

Second hand poodidesse pole ma siiski aastaid enam sattunud, ja mulle tundmatute inimeste kantud riideid mu kapis hetkel ei ole, tudengina aga olid mul kõik pealinna paremad kaltsukad teada. Puutun taaskasutusega kokku rohkem lapse garderoobi täiendades ja tühjendades, sest lapsed kasvavad kiiresti ja mõned asjad jäävad väikeseks juba peale esimest kandmiskorda.”

“Ma eelistan ise osta uusi ja kvaliteetseid asju, et neid võimalikult kaua kanda ja kergesti hooldada saaks. Mu enda riidekapis on väga erinevas hinnaklassis asju, seal leidub nii “H&M” tooteid kui maailmas tunnustatud moeloojate “first line” kollektsiooni esemeid. Ma ei pane niivõrd rõhku kaubamärgile kui heale tundele, mida selle eseme kandmine mulle pakub.”

Loe lisaks:
Marge Rahu Gossip.ee-le: “Staaritäikalt leidsin endale ühe laheda Kati Tootsi kleidi ja Maris Uusna rokichiki saapad” SIIT