Hiljuti kinolinadele jõudnud “Alice Imedemaal” on tähtrezhissör Tim Burton´i seitsmes film, milles mängib Johnny Depp. Filmis on üks peaosadest ka rezhissööri abikaasal Helena Bonham Carter´il, kes on osalenud kuues Burton´i filmis. Johnny Depp on paari pojale ristiisaks. Teised Disney-filmis osalevad näitlejad kirjeldavad põhitruppi kui rockbändi, kirjutab Expressen.

Kui Expressen kohtus filmi “Alice Imedemaal” näitlejate ja rezhissööriga Londonis, kasutas Tim Burton juhust, et ülistada oma lemmikmeesnäitlejat Johnny Depp´i.

“Depp võib näidelda kasvõi rohelise tennisepalli vastu ning seda nautida,” ütles ta.

3D versiooni võtted tehti n.n. “rohelise ekraaniga”. “Seda filmida oli kui viibida imedemaal. Tavaliselt saad järgmisel hommikul tehtut vaadata. Seda näed alles kuid hiljem.”

“Kogu aeg oli hullumaja. Ainuke, kellele see meeldis oli Johnny, kes mängib hullumeelset kübarameistrit, sest ta on ise pöörane. Selle pani ta ka oma rolli sisse,” ütleb Burton.

Tim Burton poleks filmi teinud, kui seda poleks olnud võimalik teha 3D-s. Ta usub, et 3D filme hakatakse nüüd plahvatuslikult tootma. “Lähematel kuudel saame me näha palju viletsaid 3D filme. Hollywood hakkab tahtma palju 3D-d. Kuid hakkavad tulema ka head filmid, sest see on hea töövahend,” ütleb ta.

Burton sündis Kalifornias, kuid elab nüüd Inglismaal koos naise ja kahe lapsega. “Ma ei tundnud ennast Hollywood´is kunagi koduselt. Tundsin end omal maal alati võõrana. Siin tunnen ma end rohkem kodus olevat.”