Beatrice kiirustas 25-30 aastaselt pidevalt kuhugi, kannustatuna kuklas vasardavast tundest, et elu lõpeb kohe. Äsja peetud 40. sünnipäeva ei ole Beatrice jaoks mingi verstapost, selle tähendus polevat isegi astroloogiliselt põhjendatud aga ta tunneb, et õlult on langenud mingi kummaline koorem.

“Ühiskonnas on ümmarguste numbrite kultus, peetakse juubeleid. Minu jaoks ei oma nulliga lõppev arv erilist tähtsust. Astroloogias on näiteks 42 olulisem,” räägib naine ajakirjas Anne & Stiil.

“Tunne on väga hea, saab keskenduda muudele asjadele ega pea kohustuslikus korras noor olema. Ma olen laisk, kogu mu trenn on kodus kolme korruse vahet lippamine. Võin ausalt öelda, et mul on kahju oma kehast pärast laste saamist. Kui sa 35aastasena võtad juurde 27 kilo, kuna pead poole rasedusest olema pikali, siis…,” et tema igivana dilemma on kuidas ühitada head vormi, tahtejõudu ja mõnusat elu.

Mõni aeg tagasi võttis naine vastu otsuse elada veel 60 aastat. Ja mitte niisama, vaid hästi. Tal on selleks olemas isegi plaan, mille peamine, geniaalselt lihtne idee kõlab nii: ühtki asja ei tohi võtta liiga tõsiselt.