“Transformers”-i staar Josh Duhamel arvas, et torm pärast truudusetuseskandaali on vaibunud. Sama lootis ka tema abikaasa “Black Eyed Peas” täht Fergie. Nüüd aga väidab skandaalne striptiisitar Nicole Forrester, et ootab Josh´ilt last, vahendab Hänt Bild.

Skandaal on võtnud uue pöörde. Nimelt väidab Nicole Forrester, 36, et ootab neljandat kuud last ja isaks pole ei keegi muu kui Josh Duhamel, 37. “Jah, ma olen rase. Tõenäoliselt on see Josh´i laps ja ma ei tea, mida ma tegema pean,” avaldas striptiisitar ühele sõbrale National Enquirer andmetel.

Nicole´i sõnul veetsid nad kirgliku öö hilissügisel Georgia´s. Josh viibis seal filmi “Life as we know it” võtetel ning külastas stripiklubi Tattletales, kus Nicole töötas eksootilise tantsijatarina.  Pärast privaatset sületantsu suunduti edasi Josh´i hotelli.  Hiljem avalikustas Forrester nendevahelise suhte raadioprogrammis “The Bert Show” ning läbis edukalt ka valedetektori  testi. Vaatamata sellele väidab Josh, et Nicole valetab.

Fergie, 33, on kogu aeg oma meest toetanud ja teda uskunud.  Selle tõestuseks abiellus paar selle aasta jaanuaris oma romantilises Church Estate Vineyard´is Malibus, kuid pärast shokeerivat teadet tuleb ka Fergie´l  olukorda ümber hindama hakata. Eriti kuna Nicole näeb lapse saamist kui suurt rahalist võitu. “Minu laps on väärt miljoneid,” olevat ta võidukalt öelnud.