Ajakiri Shopping Buduaar uuris oma kevadnumbris, kui palju päikseprille on tuntud eestlannadel ning milline on nende lemmikprillipaar.

Carola Madis: “Mul on 7 paari päikeseprille, millest osa on värvilised, teised tavalised tumedad. Kõige rohkem kannan Versace prille, mille sain sünnipäevaks ja mis maksavad rohkem kui mu voodi. Prille valin tavaliselt vastavalt riietusele.”

Kerttu Rakke: “Mul on praegu 4 paari päikeseprille. Kõik prillid on optilised, sest mu silmad ei kannata läätsi.”

Laura Kõrgemäe: “Mul on 5 paari päikeseprille. Lemmikpäikeseprillid on Armanid, mis kunagi Hispaaniast ostetud said – need on mugavad, kaitsevad päikese eest ja arvan, et sobivad mulle. Väga ilusaid päikeseprille teeb Dior, aga bränd pole oluline, põhiline on, et kandjal mugav oleks ja päike silmadele haiget ei teeks.”

Maili Nõmm: “Mul on 5 paari päikeseprille!”

Monika Tuvi: “Päikeseprillidega on nii, et ma neid väga kanda ei armasta, aga mul on sellegipoolest 3 paari prille – paar nö moeprille ning paar korralikke ja kalleid päikeseprille.”

Evely Ventsli: “Mul on umbes 15 paari päikeseprille.”

Kadri Bussov: “Mul on umbes 5 paari päikeseprille. Mulle meeldivad igasugused, oluline on, et neil oleks mingi kiiks juures, midagi omapärast, mis neid teistest prillidest eristaks.”