Tõsielusarjast “Lihtne elu” tuntuks saanud võluva blondiini Triinu (23) ja tema ärimehest abikaasa Toivo Pildi (29) imekaunilt alanud armulugu sai läbi. Noorte abielu lahutati kohtus, kirjutab Kroonika.

Triin ja Toivo abiellusid novembris 2007. Kirge ja armastust tulvil mesinädalad veedeti päikeselisel Sri Lankal. Aasta hiljem augustis suundus noorpaar õnne otsima Taisse Phuketi paradiisirandadele. Kuid ei ole paremat kohta abielulõhkumiseks kui Tai elunautivad ja patused kuurordid …

Möödunud kolmapäeval lahutas Harju Maakohus Triinu ja Toivo abielu. Triinu kui hagejat esindas kohtus vandeadvokaat Alan Biin. Noortel teineteisele varalisi pretensioone ei olnud.

Triinu advokaat Biin saatis Kroonika pärimise peale kirja:

“Poolteist aastat tagasi jõudis Triin oma elus punktini, kus ta pidas õigeks teha paus. Peale pikka kaalutlemist ja Eestist ning tema tööga kaasnevast tähelepanust eemal olles tuli ta arusaamale, et on oluline vastu võtta otsus oma tuleviku suhtes. Tulemus on, et Triin hindab kõrgelt rahvusvahelist elustiili, seda ka professionaalsest aspektist. Sellegipoolest lubab Triin Tulev aeg-ajalt edaspidigi Eestit külastada.”