Endine taani fotomodell Carina Schlesinger ja tema poiss-sõber leiti surnult mahapõlenud majast. Politsei esialgne teooria on, et Carina kõigepealt tulistas teda ning seejärel süütas maja põlema ja võttis ka endalt elu, kirjutab NY Daily News ja vahendab Aftonbladet.

Tragöödia leidis aset New Jersey´s USA´s möödunud kolmapäeval. Tuletõrjujad leidsid kaks surnukeha pärast seda kui olid tulekahju kustutanud. Laupäeval tehti kindlaks, et need olid Carina Schlesinger, 36 ja Daniel Cresci, 29. Prokurör Peter Warshaw Jr ütles ajalehele, et tõenäoliselt lasi endine modell oma poiss-sõbra maha ning pärast seda pani maja põlema ja lasi ka ennast maha. Põhjus pole teada. Sündmus on leidnud laialdast kajastamist nii taani kui ameerika meedias.

Carina Schlesinger sündis ja kasvas üles Kopenhagenis. New Jerseys töötas ta treenerina koertekoolis ning tema poiss-sõber oli advokaat. “Ta tundis ennast psüühiliselt halvasti ja Daniel tahtis teda aidata,” ütles Carina isa ajalehele New York Post.

2004-l aastal sai Carinast ameerika lehtedes kangelanna, sest tal õnnestus pääseda vägistaja käest. Meesterahvas ründas teda kui ta oma koeraga Central Park´is jalutas, kuid Carina osutas tugevat vastupanu ja koer ajas meest taga kui too püüdis põgeneda. Mees arreteeriti ja mõisteti hiljem süüdi.

Prokurör Peter Warshaw Jr ei tea kui pikk vahe oli arvataval mõrval ja tulekahjul, kuid Daniel Crescis´t polnud midagi kuulda juba eelmisest  pühapäevast saadik. New York Post´i andmetel läksid Cresci vend ja sõber Schlesingeri maja juurde kolmapäeva õhtul kuna nad polnud Danieliga kontakti saanud. Kui nad kohale jõudsid, tundsid nad bensiinilõhna ning kuulsid lasku.

Facebook´is on loodud grupp Daniel Cresci mälestuseks. Üks tema sõpradest kirjutab: “Ma usun, et ma võin rääkida meie kõigi eest kui ma ütlen, et polnud kedagi nagu Sina. Keda me veel tunneme, kes avas pizzeria ja parkimisfirma, sai piloodiks, sai advokaadiks, õppis ära vene keele, lõi veebilehekülje ja leiutas pizzaahju.”