Popdiiva ja kahe lapse ema Britney (27), kes hiljuti tunnistas suhet mänedzer Jason Trawickiga, sai maha järjekordse äpardusega.

Esinedes Põhja-Inglismaal Manchesteris polnud staaril oma asukohast aimugi. Niisiis karjus Britney show avalöögina “Mis toimub, London?” üritades publikut üles kütta. Sorry Brit, ei õnnestunud! Üks pealtvaatajaist, 14-aastase tütrega kontserdile saabunud ema, ei suutnud aru saada, kuidas selline maailmamastaapi staar ei suuda Londonil ja Manchesteril vahet teha. DailyMaili andmeil pettusid paljud kontserdikülastajad. Manchesteri show oli Britney uue plaadi “Circus” tuurist ainus, mis ei toimunud riigi pealinnas. Ju see talle siis saatuslikuks sai.

Sarnane apsakas toimus lauljannal ka aprillis, mil ta Californias San Joses toimunud kontserdil tervitas Sacramento publikut. Peale selle ajab fänne marru, et Britney ei laula otse – on teada, et backtrackid on salvestatud koos vokaaliga ning popstaar kõigest imiteerib laulmist. “Inimesed maksavad, et näha teda laulmas, mistõttu peaks ta laulma!” väljendatakse nördimust.