Kuumas Miamis elav modell ja tantsija Maili Nõmm vahendab ajakirjale face|control sealseid öö-elu ja seltskonnauudiseid. Uurisime ka, kas ameeriklased on Euroopas end auväärsele teisele kohale joonud eestlastele drinkimises võrdsed vastased?

“Joomine ja pidutsemine on populaarne ka USAs, nagu igal pool maailmas, kuigi Eestist väikese erinevusega. Siin käiakse väljas ja veedetakse meeldivat aega sõprade seltsis, kuid napsitamine on seejuures teisejärguline. Samal ajal Eestis, nagu teistes põhjamaades, juuakse pahatihti eesmärgiga purju jääda ja siis ümbritsevate inimestega kontakteeruda. Igapäevaselt juukse aga USAs meeletult palju õlut, näiteks ameerika jalgpalli vaadates. Ise olen rohkem veini austaja, kuid aeg-ajalt patustan ka lemmikkokteilidega, nagu Cosmopolitan, Dirty French Martini ning Margarita,” jutustab Maili Nõmm, kes on paar viimast aastat päikeselises Miamis elanud.

“Tulin USAsse umbes kahe aasta eest kolmeks nädalaks puhkama. Nädalatest said kuud, siis pool aastat, kuni lõpuks otsustasin pikemaks jääda. Elan praegu Miami Beachil koos oma ameeriklasest elukaaslase Brett Cole’iga ning töötan kolme agentuuriga – kaks on modelli- ja üks tantsuagentuur. Pildistamised, promoüritused, tantsu- ja moeetendused viivad mind põnevate sündmuste keskele…