Pop-artist ja humorist Arnold Oksmaa lükkab tagasi kuulujutu, nagu teda oleks kutsutud saatesse “Laulud tähtedega”. Ambitsioonikas noormees räägib Gossip.ee-le, et selline väljakutse oleks kindlasti põnev ning täis nalja. Kui Oksmaal võimalus avaneks, laulaks ta duetti Anne Veski või Maarja-Liis Ilusaga.

Kuidas elate? Kas olete Soomest Eestisse kolinud?
Tere Gossip.ee portaal. Kolinud Soomest Eesti ei ole, sest tööd restoranis Kantis on veel ning lähiajal plaane tagasi tulla ei ole veel. Katsun endale kindlustada tööd Soomes ka edaspidiseks, sest siin teenib rohkem ja usun, et minu aeg siin Soomes ka tuleb. Puhkuse ajal märtsis plaanin Eestis olla ja uut sooloplaati teha ning kohe kuulete ka suuremast uudisest!

Kuidas masu teie sinemisi on mõjutanud?

Ausalt öelda, mul on esinemisteks pakkumisi rohkem kui ajal, mil elasin Eestis. Kui oled kadunud, siis inimesed on sinust rohkem huvitatud ja tahavad teada, mis sinust saanud on. Ma olen tagasi ja ei kavatse areenilt kaduda. Kuid tunnistan, et mul on võlgu, nagu igal teisel inimesel. Kui oled täht on ka plaju enesenäitamist ja väljaminekuid.

Kus teid lähiajal esinemas saab näha?

Nüüd äsja esinesin Lõuna Eesti ööklubis Life ja puhkuse ajaks on esinemisi oodata Lõuna Eesti ööklubidesse kui ka Tallinna, kuid mis kohad sellega tegeleb minu management, aga annan teada kindlasti teada lugejatele, vöi kuulete esinemispaikadest uudisdest. Näiteks ööklubis Life läinud reedel ootas mind es täismaja.

Rääkisite, et võtate osa Soome talendisaatest? Mis sellest sai?

Jah, ma olin seal osalemas, aga kahjuks registreerimisel selgus, et mul pole kaasas soomekeelset fotoga dokumenti. Seekord ma ei osalenud, kuid nüüd on vähemalt dokument, mida vaja tegemisel. Kuid kindlasti loodan suve algul Soomes saada tugevat meediakaja ja tähelepanu, mida iga arstist vajab.

Kas sooviksite osaleda saates “Laulud tähtedega”?

Kui saaksin kutse, siis kindlasti osaleksin. Ma usun, et ma poleks kehv artist, usun et nalja saaks.

Kes on see Eesti naisartist, kellega hea meelega duetti laulaksite?

Kindlasti oleks see kas Anne Veski vöi Maarja-Liis Ilus – selliste vokaalsete võimetega ja tugeva enesekindlusega naised on mind alati hurmanud ja võlunud.

Millised plaanid on teil käesolevaks aastaks? Kas on oodata ka mõnda suuremat üllatust?
Sellist küsimust tahtsingi kuulda! Umbes nädal tagasi helistas mulle Aivar Palumäe – tema tegi Soomes minust esimese filmi “Meesus”. Ta tegi pakkumise osaleda uue linaloo “Meesus 2” järjeteosea, mis jutustaks pidudest, lauljakarjääsrist ning sisaldaks ka  filmimisi Viking Line karaokel ja teel Soome popmuusika ja meedia juurde.

Palumäe rääkis mulle, et linateosele on ka rahastaja leitud ja et seda saab ka laiemalt kogu Eestis näidata. 15-21.  märtisl olen Tartus kogu nädala, et valmis saada uus sooloplaat, mida aitavad teha muusikaprodutsent Fred Soone ja kuulus Dj Ervin Hurt… Muuseas, on ka oodata üllatust! Usun, et paar singlit saab ehk kiiresti valmis ja uuemad kodulehed ja meedia eufooria on tulekul.