Mõnda aega Californias resideeruv seltskonnatäht Carola Madis rääkis Buduaarile, et tegi Ameerikas endale juhiload. Mismoodi aga kogu protsess välja nägi? Kirjalik osa ning sõidueksam käib samamoodi nagu Eestiski ja ilma nendeta ei saa. 

Californias on siiski paar tegurit väga teistmoodi kui meil „Californias ei saa sõidueksamit teha, kui endal autot kaasas ei ole, sest ARKil endal ei ole selle jaoks eraldi autot nagu Eestis. Nii et kui autot ei ole, siis lube taotleda ei saagi. Öeldakse – laena sõbralt või rendi päevaks auto!“

Kohalik liiklus on Carola sõnul suhteliselt rahulik, seda just ummikute ajal, kuna inimesed aktsepteerivad seda kui loomulikku liikluskultuuri osa ega ürita tormata.  “Kõik liiguvad koos, rahulikult ja teotempol. Muidugi vahel leidub ka hullumeelseid, aga midagi karta siin küll pole. Naljakas on see, et kui siin vihma sajab, siis uudistes soovitatakse inimestel kodudes püsida. Teed on libedad ja suurema vihma ajal pannakse isegi koolid kinni nagu Eestis lumetormide ajal,“ teab Carolaveel rääkida.