Reporteri ilmatüdrukuna ning lauljannana töötav kaunis Grete Klein usub, et teda on lihtne teha õnnelikuks ning et kõige õnnelikum on ta siis, kui ta saab ise kellegi õnnelikuks muuta. Siin on mõned lõigud Grete Elu24-le antud online-intervjuust.

Kas netikommentaarid mõjutavad sind?
Kindlasti mitte! Mulle lähevad tõeliselt korda vaid oma lähedaste ja kallite inimeste arvamused. Küll teevad mõnikord tusaseks artiklite pealkirjad, mis on tihtipeale kontekstist välja rebitud, ei vasta tõele, või on moonutatud selleks, et lugejat provotseerida.

Mis on Sinu lemmikraamat?

Hetkel on minu öökapil Margaret Barkeri «Inglid». See raamat on neile, kes usuvad, et meie ümber eksisteerib veel maailm, mis on silmale nähtamatu.  See räägib inglite ilmutustest, ajaloost ja raamatust leiab ka erinevate ajastute kunstiteosed inglitest.

Miks Sa oma “Reporteri” videointervjuus rääkisid, et teiselt naiselt mehe ülelöömine on ok!?
Kindlasti pole teiselt naiselt mehe ülelöömine OK!!! Mina pole seda kunagi teinud ja oma aususe ja austuse tõttu teiste inimeste vastu seda ka kunagi ei teeks. Antud videointervjuus, mida hiljem vahendas ka veidi teise sõnastusega ja tõsidusastmega Elu24, oli tegemist lõbusa lõõpimisega ja enamik minu vastustest olid ka võimalikult humoorikalt kokku monteeritud.