Ajakiri Naised uurib näitlejanna Merle Palmistelt (39), mida ta armastab koos südamesõbranna Riina Degtjarenkoga koos teha ning millest omavahel räägitakse.

Kui Merle saaks piiramatu eelarvega reisima minna, siis läheks ta ümbermaailmareisile ning usub, et on tulevikus raudselt selline pensionär, kes käib kruiisidel ühest maailma otsast teise. Merle armastabki teatrist vabal ajal palju reisida. “Reisimas meeldib käia ja teistes teatrites ka. Samuti oleme käinud koos purjetamas. Kui tulevad ilusad ilmad, meeldib meile istuda Raekoja platsi välikohvikutes ja juttu ajada.”

“Üks on kindel – meie mehi igatahes küll koos olles taga ei kiru. Meie armastame mehi. Seega pole meil neist midagi halba rääkida. Meile meeldib küll, kui mehed meile uksi avavad ja šampust klaasi valavad. Või siis näiteks valentinipäevaks lilli kingivad. Loomulikult ei tähenda see, et me sellega ise hakkama ei saaks, lihtsalt naiselik olla on naiste üks rolle,” räägib Merle, et kohvikus ta sõbrannadega mehi taga ei klatši.