Hannah on üks edukaim Eesti laulja, kes lisaks Eestis esinemistele, lööb laineid ka Inglismaal ning püüab kanda kinnitada USA muusikaturul. Gossip otsustas uurida, millised on seksika lauljanna nipid pikaks kooseluks, kuidas suudab ta alati võluvalt särada ning kui palju tema muusikast on inspireeritud seksist. “Looduse poolt on paika pandud, et naised armastavad kõrvadega ja mehed silmadega, pole mõtet seda lihtsat tõde ignoreerida ja kvaliteetsema kooselu nimel tasub seda ka järgida,” räägib Hannah Gossip.ee-le.

Kui palju teie laulud on inspireeritud mõnest inimesest, seksist, tunnetest?
Looming on eneseväljendus, mis põhineb läbielatud kogemustel, tunnetel ja muljetel. Kirjutan sellest, mida ise olen kogenud või sellest, mida olen näinud kõrvalt, et keegi on kogenud. Minult on palju küsitud, mis mind inspireerib – elu ise! Inimesed, inimsuhted, erinevad emotsioonid, filmid, muusika, sündmused… Kõik minu laulud on inspireeritud tunnetest, muudmoodi ei saagi loomingut teha.

Kas mõni laul on kirjutatud mõeldes Anderile (Hannahi abikaasa- toim.)?

Ander on olnud minu elu kõige tähtsam ja suurem osa juba kümme aastat. Loomulikult on väga paljud laulud kirjutatud temale mõeldes. Ja siinkohal pean ütlema, et olen kohutavalt õnnelik inimene, et minu kõrval on keegi, kes mind nii palju armastab ning kes minust nii palju hoolib. Ma ei arva, et see on mingit moodi väär, et inimesed abielus olles teineteist ning teineteise tegemisi toetavad – pigem vastupidi, arvan, et oleks vale kui abielus inimesed üksteisest mööda kasvavad ning teise asjade vastu huvi ei tunne.

Kui suurt tähelepanu pöörate igapäevaselt n-ö “mehe võrgutamisele”, et ka 10 aastat kestnud kooselus oleks särtsu?
Oleme koos olnud kümme aastat ja abielus seitse. Selle aja jooksul oleme olnud teineteiseta vaid paar päeva. Ma arvan, et selle “särtsu” tekitamisele mõeldakse liiga palju ning tunnetatakse liiga vähe. Mõistus ei saa siinkohal tunnetest üle kasvada. Meil on väga mitmekesine elu ning ma ei saa kuidagi kurta “särtsu” puudumise üle. Pigem on särtsu isegi vahel liiga palju. Samas ma ei varja, et armastan ilusat pesu, palju küünlaid, aega teineteisele, romantikat…selles osas on mul vedanud, et ka minu abikaasa fantaasia ei jää minu omale alla. Ehk siis, oleme loomingulised kõiges!

Milliseid nippe kasutate, et olla seksikas ja võluv?
Minu jaoks teeb inimese seksikaks enesekindlus. Kui inimene on enda sees rahu leidnud ja suudab eelkõige ennast armastada, suudab ta ka teisi armastada ning teiste armastust vastu võtta. Kuna looduse poolt on paika pandud, et naised armastavad kõrvadega ja mehed silmadega, pole mõtet seda lihtsat tõde ignoreerida ja kvaliteetsema kooselu nimel tasub seda ka järgida. Igale mehele meeldib, et tema naine enda eest hoolt kannab ning vastupidi, see on elementaarne austus enda ja oma kaaslase vastu. Ja loomulikult on olemas väikesed naiselikud nipid, kuidas oma meest õnnelikuks teha. Kasutan neid nippe teadlikult ja targalt – see ongi ju naiseksolemise eelis.

Kuidas suhtute alasti poseerimisse?
Suhtun alasti poseerimisse väga hästi, eriti kui seda teha kvaliteetselt ja erootiliselt. Hea fotograaf, valgustus, õige meeleolu ja asukoht ning tulemus võib olla lihtsalt suurepärane! Naise keha on kunstiteos ning seda ei pea varjama. Küll aga läheb minu jaoks piir, kelle jaoks poseerida. Isiklikuks tarbeks – jah. Kõikidele näitamiseks, pigem mitte.

Aga kas oleks mõni ajakiri, millele oleksite nõus näiteks erootilisi pilte tegema?

Ma ei ole ühegi ajakirja jaoks erootilisi pilte teinud ning lisan ka siinkohal, et erootline ei tähenda sugugi alastiolemist. Seega, need on kaks täiesti erinevat asja.

Mis on kõige seksikam kompliment, mis teile on tehtud?

Kõige seksikamad komplimendid on teinud mulle minu abikaasa ja need jäägu meie kahe vahele. Arvan, et kõige rohkem komplimente olen saanud oma silmade kohta…ja silmad on hinge peegel.