Manalateele läinud Aaron Spellingu tütart Torit (36) võis koos perega näha Hawaii lainetes puhkust veetmas, kus näitlejatar demonstreeris oma niigi peenemast peenemat figuuri, mis võrreldes viimaste temast tehtud fotodega oli veelgi kahanenud.

Tema puusakondid näisid kui kehast välja torgatud, käsivartel nahk lausa rippus. Ainsateks kurvideks Tori kehal on ja jäävad ilmselt implantaatide abil suurendatud rinnad. Tori ise eitab anoreksiat kategooriliselt. Kaheaastase Liami ja aastase Stella ema on oma kõhnumist ise kommenteerinud nii: “Tean, et ma paistan liiga kõhn ning ma ei taha mingil juhul rohkem kilosid kaotada, aga ma olen terve! Ma söön korralikult.” Endine seriaali “Beverly Hills 90210” staar olevat lihtsalt liiga busy ning võlgnevat oma kaalukaotuse lastega tegelemisele, kirjutab DailyMail.

Loomulikult võib üheks haiglase kõhnumise põhjuseks olla ka tüli, mis lahvatas naise ja tema ema vahel juba ammu enne isa surma. Nüüd süüdistab Candy Spelling tütart mehe surmas. “Tori keeldus isaga suhtlemast ning see ta hauda viiski!” kuulutas ta hiljutises intervjuus. Tori on ema tõekspidamiste üle kindlasti “õnnelik”.

Tori Spellingu ning tema abikaasa Dean McDermotti pereõnn näib kõigele vaatamata siiski õitsevat! Võib-olla meeldivad Deanile lihtsalt väga kõhnad naised?