L, 20. veebruar 2010 12:00, Kirjanike Maja musta laega saal, Tallinn
L, 27. veebruar 2010 12:00, Kirjanike Maja musta laega saal, Tallinn
L, 6. märts 2010 12:00, Kirjanike Maja musta laega saal, Tallinn

Mudilased tavaliselt koolis ei käi. Aga vahest on koolilastel ja isegi veel suurematel sees Mudilase Pisik – nendelgi ei hakka meie juures igav!

Mudilastehommikul on huvitav. Sest RAAMATUD on põnevad ja seal on igasugu vahvaid asju kirjas. Eriti toredad on raamatud siis, kui neid ette loetakse. Ja ette lugemine tuleb kõige paremini välja nendel, kes oskavad jutu oma ilusa selge häälega elavaks teha (nad on seda tavaliselt näitlemise koolis õppinud ka)!

Mudilastehommikul on rõõmus. Sest kui hommikupoolikul hakata LAULMA ja MÄNGIMA, siis ongi rõõmus ja seda rõõmu jagub terveks päevaks (ja kui hästi laulda ja mängida, siis veel kauemakski!). Eriti tore on Mudilastel muusikat teha sellepärast, et kõik laululood ja -mängud, mida Täpitädi õpetab, on just neile jõudu mööda. Ja et Täpitädil on kaasas ka viiul või kannel, siis on seda vahvam!

Mudilastehommikul on kõik vabad. Sest kes ei jaksa hullata, saab vaikselt RAAMATUID UURIDA või pildikest JOONISTADA. Ja kõigele lisaks on võimalik kohapealt ka raamat kaasa osta, mida kodus mõnus vaadata on ja kust ettelugemist tellida saab.

MUDILASTEHOMMIKULE TULEB TULLA! Ilus laupäevahommikune traditsioon ju. Nii Mudilastele kui emmedele, issidele, vanaemadele, vanaisadele, õdedele, vendadele, tädidele, onudele ja muidu sõpradele. Kõik koos on ju vahva lustida!

Hommik kestab ca 45 minutit.