Üks armastatuimaid moekunstnikke ning omanimelise moestuudio omanik Tiina Talumees valmistub praegu nii presidendiballiks, kui teeb hoogsalt ettevalmistusi oma uue kollektsiooni loomiseks. “Hetkel teeme vaikselt tõesti Vabariigi aastapäevaks kleite ja loomulikult nagu ikka ka kõiki muid tellimusi. Hakkan juba tasapisi tegelema ka uue kollektsiooni loomisega, mis tuleb esitlusele sügisel, samuti valmistame mõningaid valmisriideid kevad-suviseks perioodiks,” räägib Talumees Gossip.ee-le.

Gossip.ee uuris, milliseid rõivaid moekunstnik ise armastab ning kas ta peab ennast suureks šoppajaks.

“Kuidas kunagi, peamiselt suudan jääda ratsionalistiks,” räägib Tiina, et emotsionaalseks šoppajaks ta ennast ei pea. Poes ei möödu naine aga ükskõikselt kingaletist. “Kuna riided on mul enamjagu enda stuudios tehtud ja väga täpselt minu vajaduste järgi, siis hullutavad mind enamasti vaid kingaletid!”

“Rahanumbreid küll ei oska öelda, võib mööduda kuid, kui ma ei tarbi üldse. Ükski ost ei ole ka iseenesest pöörane, kõik on ikkagi põhjendatud. Kingade ostmisega olen vahel liiale läinud ja seal vallas, pean tunnistama, on ka mõned haledad möödalaskmised,” avalikustab moekunstnik, et kingadele on kulunud tihti rohkem kui tarvis. Naisel on välja kujunenud ka oma lemmikpood, mida aeg ajalt külastab. “Eestsis on mu lemmikuks kingapood Moods.”

Alati kauneid ja kvaliteetseid rõivaid disaniv ning õmblev Tiina armastab ka ise kanda vaid kvaliteetseid riideid. Tal ei ole lemmikbrändi, sest kõige olulisemaks peab ta rõivaste puhul kvaliteeti. “Ma eelistan ennekõike kvaliteeti,” räägib Tiina Gossip.ee-le. Kõige mugavamalt tunneb ta end hästi istuvates, täpselt tema keha järgi tehtud riietes. “Kindlasti on need minu keha järgi tehtud riided, armastan väga jerseyst kleite, dzempreid, seelikuid.”

Tiinale meeldib endalegi üllatuseks Aasia klassikaline rõivastusstiil. “Vastus tundub endalegi kummaline, aga just Aasias olen näinud naiste seljas huvitavalt läbimõeldud, klassikalist, isegi pisut konservatiivset stiili, mida elustavad alati mõned vallatud nüansid. Vulgaarsusest ei ole juttugi.”

Inimestele kauneid rõivaid tegev naine räägib, et ei karda ka ise kasutada teiste abi. “Mul on olnud stilistid fotosessioonidel abiks ja väga tore on jälgida seda, millisena teine inimene sind näeb.”