Angelina Jolie ja Brad Pitt elavad eraldi. Pärast kuid kestnud tülisid ja armukadedusstseene, on suhe Angelina ja Bradi vahel lõppenud. Selle shokeeriva paljastusega tuli välja National Enquirer. Ka stress, mille põhjustas pidev balanseerimine karjääri ja kuue lapse vanema rolli vahel osutus liiga kurnavaks.

Brad läheb kahe erineva filmi võtetele, üks neist toimub Californias ja teine Amazonase dzhunglis,” ütleb üks paari hästi tundev isik, “Angelina tõmbub tagasi Prantsusmaal asuvasse lossi.” 

Pitti ja Jolie esindaja eitab lahkuminekut, kuid vastavalt ajalehe andmetele pole selles midagi imelikku.  “Aeg-ajalt ilmuvad Brad ja Angelina koos galadele ning Brad sõidab Angelina juurde, et lastega kokku saada. Kuid ärge uskuge midagi muud – see on lahkuminek!” ütleb allikas.

Viimased kuud on olnud tormilised. Angelina endine ihukaitsja kirjutas raamatu, milles väitis, et Angelina on Bradi üle aasta petnud rockstaarist lauljannaga. Pidevad tülid viisid selleni, et Brad end alkoholi abil lõdvestada püüdis, mis omakorda viis selleni, et ta “kogemata” oma ex-naisele Jennifer Anistonile helistas ja nõu küsis. Angelina raevuhoog ei lasknud end kaua oodata. “Ta on armukadedusest hullunud fakti üle, et Brad arutab nende omavahelisi suhteprobleeme
Jen´iga,” ütleb allikas ajalehele New Weekly.

Mis aga puutub lastesse, siis nende eest hoolitsevad põhiliselt lapsehoidjad. “On korduvalt juhtunud, et lapsed kutsuvad oma lapsehoidjaid emaks,” kirjutab portaal Entertainmentwise. Nüüd, kus lahkuminek on reaalsus, on paar palgatud veelgi lisapersonali, kes laste eest hoolt kannab.

National Enquirer kirjutab: “Nad loodavad erinevaid teid minnes ehk kunagi tulevikus uuesti kokku saada ja üles ehitada oma purunenud suhe.” Seega pole välistatud, et kunagi on paar Angelina-Brad uuesti koos.