Aastaid teles ja raadios meeli erksana hoidnud Kirke Ert (33) kadus pool aastat tagasi eetrist. Kevadel sarja “Sõber koer” riiulisse tõstnud saatejuht jäi sundpuhkusele. Kuid süllekukkunud vaba aeg on talle andnud suurepärased õppetunnid, kirjutab ajakiri Anne&Stiil.

“Paremaks hakkas minema siis, kui minu ellu tulid inimesed, kes mind tasakesi kraavist välja aitasid. Muutsin nende abiga mõtlemisviisi ja elustiili, hakkasin iga päev trennis käima, jätsin maha suitsetamise ja vale mõtlemisega enda hävitamise ning sain valmis oma ilusa kodu. Aitäh Aldo Järvsoole, kes mind seda sammu astuma inspireeris ja mulle remondimeheks tuli!”

“See endine Kirke ei olnud ainult ületöötanud, ta oli kurb, närviline ja väga negatiivne. Praegune Kirke on palju positiivsem, õnnelikum ja rõõmsam, aga teiste sõnutsi ka täiskasvanulikum, rahulikum ning leplikum. Mind ei ärrita enam inimesed, olukorrad ega nähtused, keda või mida ma muuta ei saa, ma ei raiska sellele energiat. Mul on rohkem aega tegeleda iseendaga.”

“Ma armastan vabadust ja piirideta kulgemist, võimalust istuda autosse või lennukisse ning minna, kogeda ja nautida. Elu on huvitav – suhtlen aktiivselt sõpradega, kuulan arutul hulgal head muusikat, suudan lugeda raamatuid, mille jaoks mul aastaid ei jagunud keskendumisvõimet, käin pea iga päev trennis. Võtan seda eluetappi kui puhkepausi ja mõtete kogumise aega, olen saanud ääretult palju positiivseid elamusi.”