Oksana Grigorieva,39, on tuntud eelkõige kui Mel Gibsoni,53, uus girlfriend, kelle pärast näitleja oma suure pere maha jättis. Paar on ka lapseootel.

Esmaspäeval üllatas varsti teistkordselt emaks saav Oksana singliga oma uuelt plaadilt “Beautiful heartbreak”. Venemaal sündinud lauljanna ja pianisti uue singli nimi on “Say my name” ning see on plaadistatud Hollywooditähe plaadifirmas Icon records. Kõik lood on Grigorieva enda kirjutatud, singlil oleva laulu teksti autoriks pole aga keegi muu kui Mel Gibson ise.

“See on esimene ja kõige lihtsam lugu plaadil, kuid samal ajal üks intiimsemaid,” ütleb Oksana ajakirjale “People magazine.” “See on paljas, intiimne, meeletu tunne, vaid piaano ja hääl, justkui karje hingest.”

Mel Gibson ja ta abikaasa Robin andsid lahutuse sisse selle aasta aprillis. 28-l mail demonstreeris näitleja esimest korda oma uut võluvat kaaslannat “X-Men origins: Wolverine” esilinastusel. Mai lõpus tegi Mel Gibson teatavaks, et Oksana ootab temalt last.

Lauljannal on ka 1997-l aastal sündinud poeg Alexander Peter Dalton, kelle isaks on näitleja ja James Bondi staar Timothy Dalton.