“Ma olen saanud tunduvalt iseseisvamaks, julgemaks… Kõige parem selle juures on, et ma olen õppinud iseennast armastama, mida ma enne ei teinud,” räägib New Yorgis elav supermodell Karmen Pedaru (19) Publiku online-intervjuus.

Millised on sinu muusikalised eelistused? Tekkis sul eelmisel aastal mõni uus lemmik? On sul üldse aega uue muusikaga kurssi viimiseks? Äkki võiksid ära mainida ka mõne eriti vinge kontserdi, kus viimasel ajal viibinud oled.
Ma ei kuula tänapäeva muusikat absoluutselt. Kõik need Lady GaGad, jne mind üldse ei köida. Rohkem meeldivad mulle 80ndad. Ma olen tahtnud minna kuskile rock kontserdile juba väga kaua aega, aga ei ole jõudnud. Viimane kord, kui ma olin L.As, olime me Jack Osbourne`i majas ja ta sõbrad tegid väikse kontserdi seal. Päris tuus oli. Praegu ma plaanid minna oma poiss-sõbraga oopirat vaatama.

Millised on Sinu kolm suurimat eesmärki/unistust?
Üks unistus hetkel on jõuda edetabelis esikümne hulka. Unistus on tulevikus, kui tulevik on kindlustatud, elada Brasiilias või Austraalias. Hmmm… Ma ei mõtle eriti selle peale mida ma tahan tulevikus teha kuna ma püüan elada igas päevas ja teha oma tööd nii hästi kui suudan.