Katie Price (tuntud ka Jordani nime all) otsustas oma suhte Alex Reidiga ametlikuks teha ning abiellus temaga 2. veebruaril Las Vegases. Abielu sõlmiti kiirtseremooniana ning kohal olid teda ka tõsielusarja tarvis filminud saatemeeskond.

Pikalt koos Peter Andrega elanud kolme lapse ema otsustas elus uue lehekülje keerata. Katie vahetas  Alexiga abielutõotusi Wynn Hotel – nimelise hotelli kabelis. Nii Katie kui Alex soovisid vaikset tseremooniat.

“Katiel ja Alexil on ülimalt hea meel teatada, et nad abiellusid privaatse, lihtsa tseremooniaga 2. veebruaril kell 4 pärastlõunal Las Vegases. Me oleme väga armunud ja vaatame üheskoos tulevikku. Me ei suuda ära oodata, et saaksime tagasi koju jõuda ja tähistada seda koos sõprade ja perega, kes meie soove lõpuni toetavad,” seisis Price´i agendi poolt edastatud pressiteates.

Kuigi Katie ja Alex “ei soovinud” oma abiellumisele suurt meediakära, lasi paar kogu tseremoonia üles filmida ning tõsieluserjaaliks vormida.  Suurbritannia telekanal ITV2 kannab realitisarja “What Katie Did Next” juba õige pea üle.