“Raske  on hinnata oma armastatut punktidega. Ma pigem ei hindaks – matemaatika ja armastus ma arvan ei ole kõige parem kooslus,” räägib saatest “Selgeltnägijate tuleproov” tuntust kogunud Indrek Leiburi naine Inga. Siresäärne Inga teeb iga päev kaks tundi trenni, et heas vormis olla, vaatamata sellele usub ta, et välimus ei ole kõige olulisem. “Välimusega võidad tähelepanu, iseloomuga võid võita südame,” räägib Inga Kallberg Gossip.ee-le.

Elate koos saatest “Selgeltnägijate tuleproov” kuulsust kogunud Indrek Leiburiga. Kuidas te kohtusite? Kuidas tundiste ära, et just tema on teile see ainus ja õige?
Kohtusime klubis. Ma ei vaadanud tema välimust ja ta ei ehmatanud mind sugugi. Esimest korda nägin selliseid tätoveeringuid, kuid see mind temast eemalduma ei pannud. Kindlasti ei arvanud, ega aimanud tol korral, et temaga võiks midagi tulla. See oli ju ikka esimene kord.

Kui peaksite Indrekut hindama kümne palli süsteemis, siis mitu punkti te talle annaksite? Miks just nii palju punkte jagad?
Raske on hinnata oma armastatut punktidega. Ma pigem ei hindaks – matemaatika ja armastus ma arvan ei ole kõige parem kooslus. Kuid ütlen, et mul on hea mees ja ma olen temaga rahul. Eks igas suhtes tuleb ette tõuse ja mõõnu, aga hea suhe on see, kui oskad nendest välja tulla ja omavahel asjad selgeks rääkida.

Olete kauni välimusega, kas olete mõelnud ka modellikarjäärile? Kas olete ehk juba modellitööd teinud? Kas tahaksite teha?
Jah olen küll mõelnud, aga paraku ei ole see asi nii kerge, et lööd jalaga ukse lahti ja kohe oledki modell. Modellikarjääri alustatakse ikka teatud eas ja hulga nooremalt 15-17a, paraku olen natuke hiljaks jäänud. Kuid muidugi oleksin huvitatud ja mulle väga meeldib poseerida ja olla kaamerate ees – tunnen ennast seal väga enesekindlalt. Kui mulle pakutaks modellina tööd, oleksin kindlasti nõus. Olen käinud iseseisvalt pildikonkurssitel ja osalenud ka mõnes väiksemas reklaamis, kuhu on tahetud fotomodelle.

Milline naine on teie silmis ilus? Mis teeb naise ilusaks? Kirjeldage palun…
Hea küsimus, eks igaühele jäägu tema enda arvamus, aga mina ütleks selle kohta nii: välimusega võidad tähelepanu, iseloomuga võid võita südame.

Millest tunnete täna kõige rohkem puudust? Millega tahaksite tegeleda?
Kõige rohkem tunnen puudust töö tegemisest, mida ma osakn. Tahaksin tegeleda jumestamisega, kuna mul on hea käsi ja ma olen kiire. Olen mõelnud minna ka jumestamist õppima, aga kursused maksavad ja enne tuleb natuke raha koguda. Samuti meeldiks mulle ka modellikarjäär, kuid sellega olen nagu ennist ütlesin natuke hiljaks jäänud! Ma käin hetkel trennis iga päev, et oma keha vormis hoida ja natuke parandada. Käin iga päev kaks tundi trennis. Otsin tööd nagu pool Eestit (tuntus kahjuks pole veel väga kaasa aidanud sellele, aga kes teab). Veel tegelen koduste asjadega.

Millised on plaanid aastaks 2010?
Plaanid… korralik püsiv töökoht ja küll tuleb siis ka kõik muu. Rohkem hetkel puudust millestki ei tunne väga ja eesmärke liiga suuri ei hakka seadma.

Kas sooviksid ise mõnest saatest osa võtta?
Ei.

Mida peate enda nõrgeimateks külgedeks? Millised on teie tugevaimad küljed?

Nõrgeimaid ei haka välja tooma, inimesd hakavad neid ära kasutama. Tugevamateks pean seda, et suudan igast olukorrast välja tulla.

Teie elukaaslase Indreku südamesoov on teha oma salong. Mis on teie südamesoov?

Leida endale meelepärane töö, kus ma tunneks ennast hästi ja oleksin rahaliselt kindlustatud.

Kui raha poleks probleem, mida teeksite, mida ostaksite, …. millele raha kulutaksite?
Otaks enadel ilusa maja või korteri. Paneks raha ka raha tegema – ostaks osakuid jne. või teeks oma ilusalongi või söögikoha. Võimaldaks lastele hea hariduse kuskil välismaal, reisiks palju jne.

Öeldakse, et vastandid tõmbuvad – kui erinevad olete teie Indrekuga. Mis on teis sarnast? Mis on erinev?

Jah, oleme tõesti erinevad oma saatuselt ja taustalt. Tema ju oma elu veetnud vangimajas ja mina kerget elu elades vabaduses. Raske on kindlasti kohaneda. Algul oli ikka erimeelsusi, aga rääkides on välja tulnud, et sisemiselt oleme väga sarnased ja muretseme ja mõtleme (kui mitte liialdada) täpselt samasid asju. Sisemiselt oleme väga sarnased ja meil on rohkem ühist, kui algul palja silmaga välja võib lugeda. Me mõtleme sarnaselt, aga elu on vorminud meid erinevalt – see tähendab meie väljendusoskust üksteisele. Kuid, kui oskad rääkida omavahel, siis saab kõigile problemidele lahenduse.

[ot-gallery url=”gallery/inga-kallberg-gossip-ee-le-paraku-ei-ole-see-asi-nii-kerge-et-l%c3%b6%c3%b6d-jalaga-ukse-lahti-ja-kohe-oledki-modell”]