Pärast seda kui Britney Spears 2008 aasta alguses vaimselt tasakaalutuks tunnistati, on tema isa Jamie Spears olnud tütre ametlik eestkostja. Ta ei oma kontrolli vaid finantsküsimustes, vaid juhib “National Enquirer” andmetel ka lauljatari eraelu, vahendab Expressen.

Nüüd on aga Britney Spears´il isa eestkostest rohkem kui villand. Jamie Spears oli lubanud, et pärast Britney Austraalia turnee lõppu läinud aasta 29-l novembril paneb ta eestkostaja õigused maha ja tütar saab tagasi kontrolli oma elu üle. Kuna aga 28 aastase staari käitumine on viimasel ajal olnud ettearvamatu, kardab isa, et Britney on järjekordselt psüühiliselt kokkuvarisemas.

National Enquirer kirjutab, et just isa eeskoste jätkumine viis Britney paar nädalat tagasi täielikult tasakaalust välja ja tekitas raevuhoo, mille käigus ta karjus, kiskus peast juukseid ja ähvardas enesetapuga kui isa ei loobu tema elu üle otsustamast. “Britney karjus Jamie peale ja ütles, et too ajab teda hulluks ja ta ei tea, mida eluga peale hakata kui teda jätkuvalt sunnitakse vangistuses elama,” ütles allikas ajalehele.  “Oli täiesti ilmne, et ta pidas silmas enesetappu,” lisas sama allikas.

Britney on viimasel ajal olnud niivõrd ebastabiilne, et isa on lubanud panna ta psühhiaatriahaiglasse ravile, et ta oma probleemse eluga jälle järje peale saaks,” kirjutab Hollywood Gossip.