Nüüd otsib Charlie Sheen´i abikaasa Brooke Mueller abi võõrutuskliinikust, et üle saada oma narkosõltuvusest. Seda kinnitas eile õhtul tema kasuisa Jon Fiore. “Ta on jõudnud arusaamisele, et vajab abi,” ütles ta saidile Radaronline, vahendab Aftonbladet.

Brooke Mueller´i advokaat Yale Galanter on püüdnud maalida vastupidist pilti. Kõigepealt eitas ta täielikult, et Charlie Sheen´i abikaasa ja kaksikute ema abi on otsinud. Kui aga teleprogramm Entertainment Weekly selle peale kliiniku nime teatas, kus Brooke parajasti viibib, väitis Galanter, et Brooke otsib kliinikust abi, et paraneda kopsupõletikust.

Nüüd tegi aga kasuisa Fiore keerutamisele lõpu ja teatas: “Brooke on seal koos oma emaga. Kuid ma tahan rõhutada, et ta viibib seal ja otsib abi kuna ta ise seda tahab.”

Pärast vägivaldset tüli abikaasade vahel eelmise aasta  jõlulaupäeval, mil Brooke helistas politseisse ja teatas, et kardab oma elu pärast, on selgunud, et mõlemad tarvitasid enne politsei vahelesekkumist narkootikume. Muuhulgas suitsetas Mueller ka crack´i.