Playboy kaanemodellist kaunis endine poliitik Anna-Maria Galojan, kes sattus aastate eest häbiväärsesse vargusskandaali, rääkis Kroonika online-intervjuus, et ei välista mõnede väljaannete kohtusse andmist.

Lugeja küsimusele, kas teda ei kõigutanud õelad inimesed ja kas on raske olla tugev naine vastab Galojan: “Usun, et keegi ei sea endale eesmärgiks olla tugev. Kõik sõltub asjaoludest ja olukordadest, mis meid läbi ellu saadavad. Ilma mõistvate ja armastavate lähedasteta poleks minu jaoks võimalik olla põhimõttekindel ja tugev.”

“Laimukampaania on alati kellegi huvides. Antud juhul olid mõned ajakirjanikud ja meediaväljaanded teadlikult või teadmata lihtsalt tööriistad nende käes, kes olid arvamusel, et rünnak, mustamine ja laim, ja veel suures koguses on parim nende endi mustade tegude varjamiseks. Selle mastaapse laimukampaania ohvriteks polnud ainult mina, minu lähedased ja sõbrad, vaid enamik meediatarbijatest, keda oldi ajakirjanduseetika rikkumise kaudu valesti informeeritud..,” arvab Anna-Mara.

“Mõnede väljaannete kohtusse andmist ma ei välistaks.”

Küsimusele, mis nipiga tal on õnnestunud nii kaua kohtu eest hoiduda peale nii suurt riigiraha raiskamist, vastab Galojan: “Lugedes teie küsimust, jääb mulje, et olete üks neist laimukampaania ohvritest, kellele tehti üsna pikka aja jooksult julmalt ajupesu. Ma pole kunagi koostööst uurimisega kõrvale hoidunud, menetlus käib. Paraku ei saa hetkel uurimise huvides põhjalikumalt rääkida. Samas tahan uskuda, et Eestis lähtutakse õigusriigi põhimõttest ja isikute võrdse kohtlemise põhimõte pole võõras ka meie riigisüsteemile.”