Võõrutuskliinikust seksisõltuvuse vastu sai Tiger´i õudusunenägu. Enne abikaasa külaskäiku varises golfistaar kokku suurest hirmust, et on sunnitud üles tunnistama uusi seni veel teadmata armuafääre. “Ma vihkan iseennast,” ütles ta National Enquirer andmetel. Ajaleht oli esimene meediaväljaanne, kes Tiger Woods´i suhte Rachel Uchitel´iga avalikkuse ette tõi, mis omakorda kogu seksiskandaalile alguse pani.

Päev enne seda kui Elin Nordegren saabus võõrutuskliinikusse Gentle Path, Missisippis, selleks et osa võtta abikaasa seksiteraapiast, varises Tiger Woods kokku. Ajalehe andmetel nuttis ta teiste patsientide ees nagu väike laps. Enne Elin´i külaskäiku oli ta olnud sunnitud terapeutide ja kaaspatsientide survel üles tunnistama veel terve rea suhteid. Selgus, et naisi oli rohkem kui seni teatavaks oli tulnud.

“Tal oli surmahirm, et peab Elin´ile üles tunnistama, et naisi on olnud seniarvatust veelgi enam. Samuti oli ta hirmul sellepärast, et ülestunnistus võib viia abielu lõpliku purunemiseni, ” ütleb allikas. Woods ähvardas isegi põgeneda ja kliinikust lahkuda: “Ma vihkan iseennast, et olen end sellisesse situatsiooni pannud.” Võõrutuskliiniku juhtidel õnnestus teda tagasi hoida. Nad meenutasid Elin´i ultimaatumit – seksiteraapia või abielulahutus.

Ka Elin´il on mehe teraapias oma osa olnud. Paaril on olnud tõsine jutuajamine  perenõustaja juuresolekul ja seejärel grupiteraapia koos ülejäänud patsientidega. Ühes kirjas on Elin üles kirjutanud oma tunded ning kirjeldanud, milliseid tundeid on temas esile kutsunud Tiger´i truudusetus. See kiri viis Woods´i endast välja ja isegi väga. “Teraapia eesmärgiks on aidata mõlemal tunnistada, mis on juhtunud ja aidata abielu päästa,” ütleb inimene, kes on kursis kliiniku argipäevaga.

Väidetavalt teeb Elin kõik, et Tiger perekonna juurde tagasi tulla saaks. Samal ajal süüdistab Tiger, ajalehe National Enquirer andmetel Elin´it, et ta üleüldse teiste naiste juurde läks. “Ma olin seksuaalselt frustreeritud ja tahtsin rohkem,” olevat ta öelnud.