Rolling Stone bändis puhuvad uued tuuled. Kitarrist Keith Richards (66) on otsustanud õppust võtta bändikaaslase Ronnie Woodie vigadest. Ronnie alkoholilembus ja sellega kaasnenud allakäik andis Keithile tõuke joomisest loobuda.

Kuigi ka Richards armastab alkoholi keskmisest inimesest rohkem ning on varem kinnnitanud, et tema juba alkoholitarvitamist ei jäta, mõtles ta Woodi elu kõrvalt nähes ümber, vahendab Digitalspy.

“Talle on alati head meelt valmistanud see, et on saanud ilma suuremate terviseriketeta juua nii palju, kui sisse mahub,” räägib allikas, kes lisab et praegu on staar juba tükk aega täiesti kaine. Richards on Woodi eelmise aasta tegudes täielikult pettunud – Ronnie jättis maha oma abikaasa, kellega ta oli 23 aastat abielus ning vahetas ta 21aastase ettekandjast armukese Katja Ivanova vastu.

Keith Richards on tuntud enesehävitusliku elustiili poolest. Vaatamata 66 eluaastale, on mees juba paarkümmend aastat välja näinud, justkui oleks tegemist teises ilmast tagasi saabunuga. Muuhulgas on Richards olnud inspiratsiooniallikaks Johnny Deppile, kelle järgi näitleja Kariibimere piraatide Jack Sparrow rolli lõi.

“Ronnie allakäik on toonud Keithi maapeale. Talle ei meeldi, mida ta nägi. Lisaks sellele tunneb Richards esimest korda, et alkoholi mittetarvitamine võib talle kasulik olla.”