Tiger Woods võttis unerohtu ja jäi raskelt magama. Siis võttis Elin Nordegren tema mobiiltelefoni kaudu kontakti armukese Rachel Uchitel´iga. Hakkavad paljastuma faktid selle kohta, mis oli vägivaldse peretüli põhjuseks, vahendab Expressen.

Eile jutustas tuntud kirjanik Gerald Posner populaarses “Today Show”´s, mis tegelikult toimus Tiger Woods´i ja Elin Nordegren´i villas kaks kuud tagasi. Posner oli intervjueerinud kaht Elin´i sõbrannat, kes rääkisid, et Tiger oli teadlik sellest, et National Enquirer avaldab artikli tema ja Rachel Uchitel´i suhtest. Ta soovis Elin´it hoiatada ja vandus, et on Rachel´it kohanud vaid paar korda. “Kuid Elin´is tekitas see kahtlusi,” ütles Posner.

Päev enne Tänupüha kandis Tiger hoolt selle eest, et naistel oli 30 minuti pikkune telefonikõne. “Pärast kõne arvas Elin, et tema mees ja ööklubi perenaine on kõigest sõbrad.” Ajalehes avaldatud detailid viisid aga järgmisel päeval abikaasade vahel tülini, mis lõppes sellega, et Tiger võttis unerohtu ja heitis voodisse. Seejärel vaatas Elin läbi Tiger´i mobiiltelefoni, leidis Rachel´i numbri ja saatsis sms-i: “Sa oled ainuke, keda ma olen armastanud”. Rachel sms-is tagasi ja kirjutas: “Ma igatsen Sinu järele, millal me jälle kohtuda saame?”, mille peale Elin talle helistas ja ütles: “Ma teadsin, et see oled Sina.” Ainuke kommentaar üllatunud Rachel´ilt oli “kurat võtaks”. Seejärel lõpetas ta kõne.

Raevunud Elin äratas Tiger´i üles ja lõi teda rusikatega enne kui ta mehe golfikepi abil majast välja ajas. Golfitäht põgenes ja põrkas mõned hetked hiljem autoga vastu posti ja naabri puud.

Möödunud pühapäeval saabus Elin tagasi Orlando´sse pärast seda kui oli viis päeva külastanud oma truudusetut abikaasat seksikliinikus Mississippi´s. Radaronline andmetel võttis ta Tiger´i teraapiast aktiivselt osa. “Abielu ei ole läbi, nad tahavad suhet päästa,” ütles allikas saidile.

Eile oli jälle tavaline argipäev Floridas ja Elin käis koos poja Charlie´ga tairestoranis.