Veel kord Eestist ära kolida Krista Lensin (39) ei viitsiks, räägib tuntud ja särav telenägu ajakirjale “Mood”. “Mulle meeldib Eestis. Lugesin Maire Aunaste raamatut “Viis aastat peidus” ja mõtlesin, et see ei oleks kindlasti mitte kunagi mina, kes loobuks oma telekarjäärist ja läheks kuhugi peldikuid pesema.”

“Võiksin olla küll kuude kaupa Pariisis ja puhata – seal linnas olen ma alati nii õnnelik,” räägib Krista Lensin.

New Yorgis elas Krista kuni lapse saamiseni metsikut elu. “Ma olin sama hull kui see linn ise, võtsin sellest maksimumi. Mul oli võimalus kõik asjad ära teha, mida mu mässav hing tahtis, ja lapse saamine oli hädavajalik. Jumal tänatud, et nüüd on keegi, kes kontrollib mu elu ja nõuab mult vastutustunnet. Siis ma armastasin elu, nüüd armastan oma tütart. Kui sul on väike laps ja sa teda toidad, oled sa suurem kui jumal – see on vapustav tunne! Igasugused suurlinna tuled ja laua peal tantsimised kahvatuvad sellega võrreldes.”

Samuti muutis elu suurlinnas Krista keskmise eestlasega võrreldes väga vabameelseks ja tolerantseks. “Pärast sellist kogemust ei mõista sa enam midagi ega kedagi hukka, sest sa oled näinud kõike. Elage ja olge õnnelikud, armastage keda tahate – on see mees või naine, kama kaks! Peaasi, et see muudab su kuidagi paremaks. Kõrvalekaldeid ega rasse ei ole minu jaoks olemas, on ainult inimesed ise,” teatab Krista.