Alates päevast, kui Jennifer Aniston ja Brad Pitt 2005. aastal lahku läksid, ei ole meediakära nende ümber vaibunud. Väidetavalt on lahku läinud Brad Pitt ja tema kolme bioloogilise lapse ning kolme adopteeritud lapse ema Angelina Jolie. See on alust andnud kuulujuttudele, et Jennifer ja Pitt võiksid taas koos elama hakata.

Erinevad ennustuskontorid üle maailma on hakanud panuseid tegema Brad Pitti ja tema eksabikaasa Jennifer Anistoni taasühinemisele. Ladbrokes ennustab taasühinemist 10/1, Sky Bet koguni 3/1.

Brad ja Angelina olid Hollywoodi “kuldne paar” viis aastat ning Jennifer väitis veel mõne aja eest, et armastab Bradi surmani ning ei taha enam kunagi abielluda. Kas nende taasühinemine aset leiab või mitte, seda näitab aeg. Ametlikku kinnitust, et Angleina Jolie ja Brad Pitt lahus oleksid ei ole ning kummagi esindaja pole teemat kommenteerinud.

 

Jennifer Anistoni elu ja suhted

Jennifer Aniston (sündinud 11. veebruaril 1969) on Emmy ja Kuldgloobusega pärjatud Ameerika Ühendriikide filminäitleja. Tema tuntuimaks telerolliks on Rachel Greene osatäitmine aastatel 1994–2004 eetris olnud USA komöödiasarjas “Sõbrad”. Jennifer Aniston sündis California osariigis Sherman Oaksis. Tema isa John Aniston on kreeka päritolu Ameerika filminäitleja. Ta ema Nancy Down on samuti näitleja. Lapsepõlves elas ta ühe aasta Kreekas, pärast seda kolis tagasi New Yorki. Tema vanemad lahutasid kui ta oli üheksa aastane. 11-aastaselt hakkas ta näitlemist õppima. Aastal 1987 lõpetas Jennifer Aniston New Yorgi Lavakooli.

Aniston käis 1990. aastal Charlie Schlatteriga, kes oli tema kaasnäitleja sarjas “Ferris Bueller”.  Aastatel 1991–1994 oli tal suhe Daniel MacDonald, mis lõppes veidi enne Anistoni osatäitmise algust seriaalis “Sõbrad”. Aastal 1995 oli tal lühiajaline suhe muusik Adam Duritziga.  Aastatel 1995–1998 oli tal armusuhe näitleja Tate Donovaniga.

Aastal 1998 hakkas ta käima näitleja Brad Pittiga, kellega ta 29. juulil 2000 Malibus abiellus. 6. jaanuaril 2005 teatas paar oma lahkuminekust.  Pittil tekkis armusuhe näitleja Angelina Jolie´ga. Pitti ja Anistoni nähti koos ka pärast lahkuminekut, sealhulgas Anistoni sünnipäevapeol, ja sõbrad väitsid, et nad on ära leppimas, ent Aniston andis 25. märtsil 2005 lahutuse sisse. Lahutus jõustus 2. oktoobril 2005.  Ajakirjanduses oletati, et paar läks lahku sellepärast, et Aniston ei tahtnud Pittiga lapsi saada. Augustis 2005 eitas Aniston seda intervjuus ajakirjale “Vanity Fair” ning lisas: “..olen alati tahtnud lapsi saada ja ma ei loobuks iial sellest kogemusest karjääri nimel.” Aniston on öelnud, et tema suhe Pittiga, mida ta ei kahetse, oli “seitse väga intensiivset aastat koos” ning see oli “ilus, keerukas suhe”.

Pärast lahutust alustas Aniston suhet näitleja Vince Vaughniga, kellega ta mängis koos filmis “The Break Up”. Septembris 2006 levis kuuldus selle suhte probleemidest; detsembris 2006 kinnitati, et paar on lahku läinud. 2007. aastal käis Aniston kuulduste järgi mõned kuud modell Paul Sculforiga. Aprillis 2008, algas suhe laulja John Mayeriga, kellega ta läks augustis lahku, kuid suhe jätkus alates oktoobrist, kuid kuulujuttude järgi lõppes märtsis 2009.

Jenniferi lähedaste sõprade hulka kuuluvad lisaks “Sõprade” kaasnäitlejatele ka Oprah Winfrey, Sheryl Crow ja Ellen DeGeneres. Ta on Courteney Cox Arquette’i ja David Arquette’i tütre Coco ristiema.

Lisaks paljudele sõbrannadele on Jennifer Aniston alati olnud ka hea sõbranna meessõpradele. Nimelt on ta väga lähedane “Sõbrad” seriaali algusaastatest alates Matthew Perryga. Pärast Anistoni abielulahutust on ajakirjandus neid mitu korda ka paari pannud.

Pärast ebaõnnestunud abielu on Jennifer Anistoni eraelu olnud kogu maailma näha ja kuulda. 2008-2009. aastal oli tal kokku-lahku suhe muusik John Mayer’iga. 2009.aasta teisest poolest on Jennifer’i süda jälle hõivatud ja see kord šoti hurmuri Gerard Butler’iga.