Brad Pitt, 46, ja Angelina Jolie, 34,  käisid Los Angeles´is lahutusadvokaadi juures, et ära jagada oma mitme miljardi suurune vara. Dokumendile kirjutati alla jaanuaris, kirjutab News of the World.

Sensatsioonilised andmed ajalehes “News of the World” panevad punkti mitmeid kuid kestnud spekulatsioonidele, et paari Pitt-Jolie suhe on sügavas kriisis. Ettevalmistustega lahkuminekuks tehti algust juba eelmise aasta detsembris. Siis käisid Angelina Jolie ja Brad Pitt advokaadi juures, et otsustada kuidas vara ja mitmed erinevad elukohad üle kogu maailma omavahel ära jagada. Vastavalt kokkuleppele jääb paarile ühine laste hooldusõigus, kuid kõik kuus õde-venda elavad ema juures.

Ajalehe andmetel on lähemal ajal oodata ka sellekohast teadet ja ametlikku lahkuminekut. “Leping on kirjutatud kui detailne partnerlusleping. On selge, et nad tahavad kogu maailmale teada anda, et mõlemad võtavad tulevikus laste kasvatamisest osa,” ütleb allikas. “Kuid lapsed jäävad elama Angelina juurde.”

Filmitähti pole juba mitmeid päevi koos fotografeeritud. Üleeile võttis Brad Pitt osa Haiti heaks korraladatud heategevusgalast, millest võttis osa ka tema ex-abikaasa Jennifer Aniston. Angelina Jolie viibis samal ajal New York´is.

Pitt ja Jolie kohtusid 2004-l aastal filmi ”Mr and Mrs Smith” võtete ajal. Nad armusid esimesest pilgust ja ei suutnud hetkegi teineteisest eemal viibida. “Minu allikad on öelnud, et alguses võisid nad veeta voodis 18-20 tundi ööpäevas. Kuid lõpuks seksiisu vaibub,” kirjutab Ian Halperin,  Angelina Jolie elulooraamatu autor.

Paaril on kuus last. Kolm neist on adopteeritud – Maddox, 8, Pax, 6 ja Zahara, 5. Koos on neil kolm bioloogilist last – Shilo, 3 ja kaksikud Knox ja Vivienne, 17 kuud.