Jon Cryer usub, et tema endine abikaasa Sarah Trigger on palganud mõrtsuka, et lasta teda ära tappa ning on pöördunud FBI poole. Möödunud kevadel arreteeriti Trigger oma lapse väärkohtlemises süüdistatuna, kuna kaheaastase poisi kaelal avastati köiejäljed.

Tegelik elu teeb silmad ette elule seriaalis “Kaks ja pool meest”. Samal ajal kui Charlie Sheen on saanud süüdistuse mõrvaähvarduses pärast vägivaldset tüli oma naise Brooke Mueller´iga eelmise aasta jõululaupäeval, on Jon Cryer seotud FBI poolt läbiviidava uurimisega. Nimelt kardab näitleja, et tema ex-abikaasa Sarah Trigger planeerib tema tapmist. Viimastel nädalatel on mõlema peaosalise elud kokku varisenud rohkem kui ülipopulaarse teleseriaali tegelaste omad.

Charlie Sheen on hetkel seotud Colorado´s toimuva kohtuprotsessiga ja kohus on tema vastu välja andnud külastamiskeelu. Eile teatas aga netiportaal TMZ, et Jon Cryer, kes komöödiaseriaalis kehastab Sheen´i looserist venda Alan Harper´it, helistas reedel poliseisse. “Ma usun, et minu endine abikaasa on tellinud palgamõrtsuka, et mind ära tappa lasta,” ütles ta uurijatele. Nüüd on ka FBI juurdlusesse kaasatud.

Cryer ja Trigger on juba pikemat aega pidanud ägedat võitlust lapse hooldusõiguse üle, mis viimastel nädalatel on veelgi hoogu võtnud. Eile lükkas Trigger tagasi kõik näitleja poolt esitatud süüdistused ja nimetas neid PR trikiks. “Ta on võib-olla tüdinenud sellest, et Charlie saab kogu tähelepanu endale,” ütles ta oma advokaadi Vicki Greene´i kaudu.

Teleseriaali vaatajate arv on tunduvalt kasvanud pärast Sheen´i jõulutüli oma naisega. See pole ka Greene´ile märkamata jäänud. “Loomulikult on Cryer´i süüdistused alusetud. See on tema fantaasiate tulemus. Cryer´il ja Trigger´il on koos poeg. See on naeruväärne. Ta on tema lapse isa. Mispärast ta nii käitub? See on pöörane, see on täiesti hullumeelne,” ütles Greene.

Vaatamata sellele võetakse näitleja väidetavat ähvardamist tõsiselt. Eelmisel reedel mängiti “Kaks ja pool meest” sisse ilma publikuta.