“Missiks olemise aega jään ma alati meenutama kui toredat. Ma ei üritagi eksmissi tiitlist lahti saada,” räägib Karin Laasmäe (29) – siiani Eestile kõige rohkem tiitleid toonud ning ainuke Eesti miss, kes on jõudnud Miss Worldi esikümne hulka.

Täna töötab kaunis naine rahvusvahelises personaliotsingufirmas CVO Recruitment värbamiskonsultandina. “Mis aga pakkumistesse puutub, siis mulle oli juba sinna karussellile astudes selge, et minu maailm see küll ei ole,” räägib Karin Laasmäe ajakirjale Naised. Põlise lasnamäelasena ei olevat ta kunagi harjunud luksuse ja glamuuriga. “Mind on askeetlikult kasvatatud, mul on konservatiivsed ja toetavad vanemad ning särav meelelahutuselu tundus võõras. Lapsepõlvest saadik on mu kirg olnud küll võistlustants ja seda ala on vanemad soosinud. 

Loomulikult tehti ka mulle ahvatlevaid pakkumisi, kuni Playboy modelli karjäärini välja. Summad, mida lubati, olid ulmelised. See oli minu jaoks aga vastuvõetamatu.”

Sel suvel täitub ka Karini üks suur unistus – ta abiellub oma kihlatu, professionaalse koolitaja Hanno Jarvetiga. “See eluunistus täitub küll natukene hiljem, kui ma kunagi lootsin, aga ma olen õnnelik, et ma ei abiellu mitte abiellumise pärast, vaid eelkõige saan seda teha õige inimesega.”