Balletipaaril Age Oksal ja Toomas Eduril sündis 1. jaanuaril tütar Elizabeth. Sünnitusvalud olid Agel nii suured, et need tundusid tema jaoks lausa ületamatud.

Ajakirja Naised küsimuse peale, kas Agel on praegu selline tunne, et rohkem sellist kogemust ta enam ei taha, vastab naine jaatavalt. “See oli nii kohutav. Ma ei saanud kaks päeva šokist üle. See valu tundus ületamatu,” räägib Age.

Agel säilis lootus, et kui ta kord haiglast koju saab, siis rahuneb ta maha ja, kuid kahjuks see nii ei läinud, sest siis hakkas tal rindade probleem. “Need muutusid kolm korda suuremaks, nagu oleks kolm kilo silikooni sisse pandud, ja hakkasid valutama. Seda ma ei osanud oodata. Õnneks on vähemalt siiani piima olnud ja tahan jätkata rinna andmist nii kaua kui võimalik.”

“Esimesel ööl me ei maganud Toomasega kumbki. Meil oli fantastiline ämmaemand. Tema soovitas, palun puhake ise ka, aga me ei suutnud. Lihtsalt lamasime ja vaatasime oma beebit. Vaheldumisi imetlesime teda ja nutsime terve öö. Esimene nädal oligi pea võimatu magada.”