“Olen ennast uuesti paradiisirannal sisse seadnud,” räägib juba üle aasta koos mehega Tais elav särav ja kaunis Triin Pilt Gossip.ee-le, kes uue aasta võttis vastu koos sõpradega Viljandis.

Triin Pilt otsustas vana aasta ära saata ja uue vastu võtta Eestis. Lühikese siin oldud aja jooksul jõudis Triin mõndagi – lisaks koosveedetud ajale sõpradega, jõudis Triin isegi Raadio 2 Aastahiti galal ära käia. Nüüd on aga Triin ennast taas Tai kodus ilusti sisse seadnud. “Olen nüüd ennast uuesti paradiisirannal sisse seadnud ja oludega uuesti kohanenud,” räägib Triin Pilt Gossip.ee-le.

“Uue, väga ilusana alanud aasta, võtsin vastu koos oma kallite sõbrannadega Viljandis pea kolmekümnekraadises pakases! Nautisime head shampust ja tantsisime hommikuni. Väga lõbus ja emotsionaalne oli see aeg,” meenutab Triin nüüd kolmekümnekraadises soojas lõbusalt möödunud aastavahetust Eestis.

Mida soovib Triin aga endale ja inimestele enda ümber? “Soovin kogu südamest kõigile oma lähedastele edukat uut aastat just vaimses mõttes. Sellest algab kõik. Mida iseendale? Ikka seda, mida teistelegi,” räägib Triin.

Kaunid soovid soovitud, uurisime, kas Triin endale või teistele ka lubadusi andis? “Mul ei tulnud selline asi mõttessegi. Ju pole tarvidust,” naerab Triin.